Sveiki, visu pirma tai noriu pasisveikinti su klubieciais ir visais prijaucianciais italiskoms masinoms. Netiketai isigijau alfa romeo 147 facelift'a. Tad butu klausimas gal ir paprastas, bet visvien. Ar sitie modeliai cinkuoti. Ar reiketu pasidengti antikorozine medziaga visa dugna, arkas etc.? Visgi Lietuvoje ziemos druskingos

Zinau, kad reikia tepalus keistis ir dirzo komplekta. O kas daugiau aktualu? Pas mane variklis 1.9 JTD 8V 85kW. Apskritai kaip sitie varikliai? Uztenka tokiam automobiliui tokio variklio ar nelabai? Esme, kad dar nepravaziavau su savaja alfa.... Kitas dalykas, tai ar verta ieskotis to TV i centrine konsole? Ar yra is jo naudos Lietuvoje. Kokias funkcijas jis dar atlieka apart radio ir cd? Ar yra jame navi, TV? Pas mane nera priekinese durelese koloneliu, todel svarstau ar deti originalias paprastas, ar ieskoti viso bose komplekto i alfa 147 ar uz ta pacia kaina iseitu ka nors sustriau netgi ideti vietoj bose? Man neaktualus zveriskas bumcikas ir didziulis garsas. Svarbu, kad butu lb kokybiskas garsas, nes turiu priklia ausi tam reikalui. Taip pat idomu ar labai megstamos sitos masinos ilgapirsciu? O gal KASKO ne butinybe? Tikiuosi nesupyksite uz kai kam gal ir per paprastus klausimus

Manau, kad si tema bus aktuali ne tik man

Be to, pastebejau, kad jusu forume nera naujoku prisistatymo temos. Toks dalykas visai praverstu