Sveiki manau pataikisiu i šitą temą
Atsirado problema su trauka iki 2500rpm. Tesiog viena kart iš vietos gerai užmyniau, ir poto laiko pastebėjau kad ant mažų sūkių trauka sumažiejo. Po kokio mėnesio atsirado toks sutrukčiojimas prie mažų sūku. O dabar tesiog būna kad kartais važiuojant prie žemų sūkių visai dingsta trauka, spaudžiu gazą iki dugno ir pobiški begėjasi, bet tik pasekia 2500rpm. iškart trauka atsiranda kaip turi būti. Nesvarbu ant kurio bėgio. Ir išmeta juodo dūmo daugiau iškart tuo metu. Bet man ji ir šiaip iš anksčiau gan normaliai juoda dūma meta. Buvau nuėmes oro srauto matuoklės fiške nieks nesikeičia. Manau problema gali būti su EGR, esu girdėjas kad jis vienaip veikia iki 2500rpm. ir nuo 2500rpm. persijungia. Klausimas būtų ar padėto jo glušinimas jei tikrai EGR valdymas neveikia. Šiaip purkštuko simbolis neužsidega niekad. Šiaip mašina prižiurėta tepalai, filtrai, žodžiu viskas keičiama laiku, tepalo neryją ir t.t. Buvo viena šlanga kiauria kur nuo matuoklės iki turbos eina, galvojau gal dėl jos ten to juodo dūmo daugiau nei turi būti. Pasikeičiau tau šlangą bet dėja nieks nepasikeitė.
Ir jei galimą, gal kas turi foto kaip ten tiksliai ir kurioje vietoje reika ta plokštelė uždėtį.
Auto būtų AR 156 2,4JTD 2001m. 103kW