o kas butent gali buti, gal gali apsviesti?
O tai pas tave papratos dujos? Ne tiesioginis ipurskimas??? Jei taip.. tada jo... be zodziu..
Kokios daug maž kainos laidų bei babinų? Ir ar blogai jei mažąsias žvakes dėjau geras, po 80 Lt už vienetą iridines, o didžiąsias bosh po 10 Lt?Pradėjau bijot kad ir pas mane neišsitaškytų
Citata iš: Zigmas 2010-12-26 13:52Kokios daug maž kainos laidų bei babinų? Ir ar blogai jei mažąsias žvakes dėjau geras, po 80 Lt už vienetą iridines, o didžiąsias bosh po 10 Lt?Pradėjau bijot kad ir pas mane neišsitaškytų Kur tu cia tokias zvakes radai? Reikejo deti Bosch Platinines zvakes (vnt. apie 40-50 Lt vnt. didele ir apie 20-30 Lt maza kainuoja ar atvirksciai) ir reiketu siaip visas vienodas, na bet gal kuriam laikui bus gerai...
Citata iš: T_K 2010-12-26 14:03Citata iš: Zigmas 2010-12-26 13:52Kokios daug maž kainos laidų bei babinų? Ir ar blogai jei mažąsias žvakes dėjau geras, po 80 Lt už vienetą iridines, o didžiąsias bosh po 10 Lt?Pradėjau bijot kad ir pas mane neišsitaškytų Kur tu cia tokias zvakes radai? Reikejo deti Bosch Platinines zvakes (vnt. apie 40-50 Lt vnt. didele ir apie 20-30 Lt maza kainuoja ar atvirksciai) ir reiketu siaip visas vienodas, na bet gal kuriam laikui bus gerai... 40-50lt uz didele zvake?tu gal pabludai?i naujausia mersa uz tiek nedeciau normalios kainos didele 10-20lt o maza kaip rasi 80 gal truputi per daug