atrodo neblogai,isvalita:) tik nemanau,kad rida tikra,pagal pedalus galima pasakit ,kad daugiau. o seip man asmeniskai atrodo,kad 4000lt cia jau brangu siam modeliuj. nes dar reikes investuot iki 1000lt (tepalu,dirzu keitimas,vaziokle. tehnikine ir tt.)ir tada kaina gausis kosmine
Na rida gal ir netikra, bet kita vertus pėdalai skirtingai nusidėvi, dėl skirtingo naudojimo, priklausomai nuo to kokiais batais ir kaip juos minkai

šiuo metu važinėju 24 metų senumo bulka ir vargu ar pasakytum kad ji nuvažiavus ~500k km pagal pėdalus, nors esu matęs pavargusių pėdalų ir po 50k km

tad viskas prikrauso nuo to kaip tas pėdalas spaudžiamas ir kokia avalyne

šiaip aš pritariu steponui, dėl kainų kitimo kreivės, visgi 4k lt už 99 metų auto pakankamai normalus "dealas" mano galva. jei auto toks yra kaip aprašomas. Kita vertus už naujesnį modelį (147) vos metais ar dviem jaunesnį mokėt bene dviguba, o kartais ir triguba kainą mano manymu nebūtų labai protinga.
P.S. nenukrypstam nuo temos, jei kas gali nuvažiuot ir užmest gerai matančią trūkumus akį, galėčiau padengt kuro išlaidas kalba eina apie kokį 50lt.