Autorius Tema: Alfa Romeo 164 2.5 TD problemos:  (Skaityta 21295 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo 164 2.5 TD problemos:
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-12-08 00:47 »
na rinktis turetu but is kur. Telsiai biski tolokai nuo Alytaus  ;D
va man dabar tai idomu kiek tas tepalas isplites po visas sistemas, nes jei pakeisi motora, o jis vistiek lieka visoje sistemoje, tai taip gali sujoti ir ta kita varikli.

Nu tai elementaru ipilk po to kokio praplovejo i sistema ir isleisti, jei liks biski tepalo - nebus blogiau - nerudys sistema, nors gi pats antifrizas jau riebus yra  ;) jei netingi issiimk radiatoriu ir ji isplauk

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-12-08 20:12 »
va man dabar tai idomu kiek tas tepalas isplites po visas sistemas, nes jei pakeisi motora, o jis vistiek lieka visoje sistemoje, tai taip gali sujoti ir ta kita varikli.
jei reikia gero 2,5td variklio tel-865312448 valentas, gali vietoj ir pakeisti krekenavoj ;)
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-12-09 13:55 »

Nu tai elementaru ipilk po to kokio praplovejo i sistema ir isleisti, jei liks biski tepalo - nebus blogiau - nerudys sistema, nors gi pats antifrizas jau riebus yra  ;) jei netingi issiimk radiatoriu ir ji isplauk
tas tai taip, bet va idomu del peciuko.  ::)
tas tai taip, bet va man idomu kaip su peciuku.  ::) ar nebus jis uzsikimses ar pn? kokios galimos komplikacijos.  :-\

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-12-09 15:51 »

tas tai taip, bet va idomu del peciuko.  ::)
tas tai taip, bet va man idomu kaip su peciuku.  ::) ar nebus jis uzsikimses ar pn? kokios galimos komplikacijos.  :-\

As nemanau kad nuo tepalo uzsikis, kai viska sudesi uzkursi masina sakau ipilk sistemos valiklio kokio, praslakauk uzvedes ir isleisk viska, tada isnaujo uzpils ausinimo skyscio ir turetu buti ok  ;)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-12-10 10:22 »
jai paaiskes,kad radiatorius buvo kiauras ir ipilta  sandariklio tai isplaus viska :D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-12-10 12:33 »
jai paaiskes,kad radiatorius buvo kiauras ir ipilta  sandariklio tai isplaus viska :D

Su sandarikliu anksciau ar veliau prakiursta - beje man nei vienas sandariklis nepadejo 100%, apstabdydavo, bet vis tiek leisdavo vos vos ir po kiek laiko tas pats vel  :)

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-12-10 12:52 »

Su sandarikliu anksciau ar veliau prakiursta - beje man nei vienas sandariklis nepadejo 100%, apstabdydavo, bet vis tiek leisdavo vos vos ir po kiek laiko tas pats vel  :)
na radiatorius neturetu but himicintas. bet va ar peciuka isplaus tas skystis? nes jauciu tas tepalas uzneses ji konkreciai..  jei dar sukisiu i sita atsiprasant masina pusantros stukos ir vel reiks kriustis tai..

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-12-10 13:27 »
164 ir taip silpni tie paciuku radiatorei, dazniausei plasmases kampe prakiursta  ir tada jau niekas nepadeda,o priejimas  neispatogiausiu ten, paprasciausei  jai keitimatara issiimk tu  peciuko  radiatoriu ir isiplauk, ta pati ir su ausinimo  poto maziau galva skaudes
AR159 2.0 jtdm Ti

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-12-10 21:15 »
164 ir taip silpni tie paciuku radiatorei, dazniausei plasmases kampe prakiursta  ir tada jau niekas nepadeda,o priejimas  neispatogiausiu ten, paprasciausei  jai keitimatara issiimk tu  peciuko  radiatoriu ir isiplauk, ta pati ir su ausinimo  poto maziau galva skaudes
na aisku.. jau blyn galva isiskaudo nuo galvos lauzymo ka cia daryt su ja. varikli va pas Valenta gaunu uz 1000lt plius dar idejimas. as pats tikrai nepasidarysiu nieko ant kiemo vidurio zema basas  ;D  gal reiks varyt pas Nagli Sulija kad paziufretu i zvaigzdes ka cia su ja daryt, jei dar ir tada motora pakeitus ji ges ir ges tai tada Alfos baidysius kaip velnias kryziaus.  ;D

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-12-11 10:52 »
nera negendanciu masinu, viskas priklauso nuo paties kaip ja explotuoji,kaip buves savininkas explotavo. jai ji  buvo priziurima laiku keicema kas reike tai  bedu nebuna, bet jai pastebi defekta ir dar lauki  ir kai viskas susideda i kruva ir dar dasideda tada jau  nereike kaltint   gamintojo 
AR159 2.0 jtdm Ti