Autorius Tema: Eda galine padanga  (Skaityta 11031 kartus)

Mintautas

• Svečias
Eda galine padanga
« Įrašytas: 2010-09-19 21:04 »
sveiki,
 Noreciau suzinoti kas galetu buti man dyla galine kaire padanga vidine puse :)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Eda galine padanga
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-09-19 22:15 »
sveiki,
 Noreciau suzinoti kas galetu buti man dyla galine kaire padanga vidine puse :)

Tvarkom pakaba tada turi buti tvarkoje. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-09-19 22:24 »
Pas mane visas 4 eda  ;D ,tvarkyk vaziuokle,siaip gali nuo ivairiu elementu est,geriau nuvaryk i serviza pasakys kas tiksliai gali but  ;)

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-09-19 22:30 »
Mano abi galines padangas suėde per pora menesiu. Kalti sailenblokai, geros kokybes nesiseka gauti. Visa kita vaziuokle OK.
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-09-19 23:19 »
Kreipkites i mane, nukreiksiu kas tvarko labai gerai alfoms pakabas ir suteikia garantija dar, padangas edas TIK DEL PRASTOS PAKABOS, plius retas servisas tai mato arba mato kai jau visiskai amen, T.A. nemato visiskai jokiu alfos 166 gedimu, pvz yra gale salenblokai kuriu bukle galima pamatyti tik praardzius galine pakaba, priekiniu apatiniu sarnyru nedideli klibejima mato labai nedaug kas, o jei kliba vos vos, padangas eda is karto, pas mane alfoje 166 vos vos klibeti buvo pradeje - padangu krastu neliko per 2500km, aisku ne iki metalo, bet pasigriauze, aisku tai nemazai palyginti, tai kad buna alfmos sueda per 1000km. Tai gi pradekite nuo pakabos remontu ir nesvajokite, kad suvedimas pades  ;)

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-09-19 23:39 »
Vanagiux, as tikiu tavo zodziais. Man nuede priekines kaires puses padangos vidu per 2-3000km. Visa beda, kad visa pakaba sutvarkyta pries  10000km. panevezyje Sasi. Tai taves ir klausiu ar galejo kaip Rusijoj sutvarkyti ta didiji sarnyra. Nesu Lietuvoj. Kai grysiu reikes pas juos apsilankyt. Ir dar klausimelis: antra karta to pacio sarnyro restauruot neimanoma?
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-09-20 00:07 »
Vanagiux, as tikiu tavo zodziais. Man nuede priekines kaires puses padangos vidu per 2-3000km. Visa beda, kad visa pakaba sutvarkyta pries  10000km. panevezyje Sasi. Tai taves ir klausiu ar galejo kaip Rusijoj sutvarkyti ta didiji sarnyra. Nesu Lietuvoj. Kai grysiu reikes pas juos apsilankyt. Ir dar klausimelis: antra karta to pacio sarnyro restauruot neimanoma?

Butinai nulek pas juos grizes, gal kazkoks brokas isivele, pas visus jo pasitaiko kazkiek, garantija gi galioja dar tikrai, antra karta panevezyje jau restauruoja, kaip kitur - nezinau ;) ka galiu papasakoti is patirties - pasitaike alfa romeo 166, kad su idealia pakaba esdavo padangas, tai kiek issiaiskinau, kad toje vietoje kur prisisuka amortizatorius is virsaus po kapotu, ta visa "stakana" islinksta, del kaip itariu nekokybisko metalo, is todel nei ideali pakaba, nei suvedimas nebepadeda, mano suvedejas vienai alfai dare tokia specialias storas saibas pakisti po amortizatoriu varztais, sake padejo, plius vienas pazistamas 166 ta pati pasidare pries pusmeti - ar padejo - nezinau  :)

Neprisijungęs jeeghad

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-09-20 10:13 »
tikriausiai cia visi jau yra susidure su padangu "suedimu"  ;D vaistai vieninteloiai - tvarkyt vaziuokle ir dar karta daryt suvedima

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-09-21 11:26 »
Idomu jei Sasyje isivele brokas ir buvo nugriauzta padanga - kompensuos uz padanga?......
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-09-21 14:51 »
Idomu jei Sasyje isivele brokas ir buvo nugriauzta padanga - kompensuos uz padanga?......

Abejoju, siaip ziures ar buvo originali sake ar ne, ir dar klausimas ar sugedo jau tvarkytas elementas ar kazkas naujo  ;)