Sveiki forumieciai ir klubo nariai. Istorija tokia: buvau uzsikepes nusipirkti bmw 5 nuo 96m ir tai padariau. Kadangi noras buvo per didelis tai ir nusipirkau labai greitai, bet to pasekoje paaiskejo kad automobilis niekam tikes. Turiu omenyje ne visus bmw o butent mano, nes nusipirkau padrozta. Bandziau tvarkytis, sukisau virs 2000lt, bet sutvarkius viena gala kitas subyredavo. Taigi truko kantrybe ir nusprendziau parduoti. Gerai, kad pavyko.
Seniau pasvajodavau apie AR, bet mintis greitai nugindavau del baimes ar isgirstu kalbu. Taigi isvykau y kauno turgu, kad nusipirkt tvarkinga automobili,o koki buvo nesvarbu. Bet po kankinanciu vaiksciojimu pamaciau AR166 ir is smalsumo priejau arciau apziuireti. Stovis pasakiskas. Kebulas be jokiu palankstymu ar pabraizymu, lieti orginalus taip pat kaip nauji, salonas nesutrintas ir pan. Rida tik 140000km is vokietijos (gal atsukta) bet gal ir ne, nes senai maciau taip islaikyta automobili, nebent pirikupas viska sugebejo paslept. Pakeistas dirzas su itempeju, guolis, zodziu po kapotu irgi atrode tvarkingai. Taigi ilipau pasisedeti ir gavosi taip, kad nebenorejau islipti ir nusipirkau.
Pirmieji ispudziai tai nerealus. Dar nei su vienu automobiliu nebuvau patyres tokio vairavimo malonumo. Su mano turetu bmw isvis nepalyginsi. Nustebino, kad gan minkstai vaziuoja, tikejausi, kad bus kietesne. Manevringumo ir galios taip pat uzenka. Tik is to dziaugsmo nepatikrinau klimos vietoje, tik paskui. Bet paskambinau pardavejui tai jis surado man peciuka uz 150lt ir kompensavo 100lt tai ne taip ir baisei. Tik, kad elektrikas nuplese 150 uz pakeitima, bet dabar vaziuoju siltai

Ant dienu reiks praeit Ta pakartotinai, nes buvo mazu smulkmeneliu (zibintai nesureguliuoti, garso signalas buvo dinges, valstybiniu numeriu apsvietimas, ir galiniai priesrukiniai zibintai).
Tai va, ziuresiu kas bus toliau, bet tikrai nesigailiu nusipirkes sita egzotiska automobili. Kol kas