Sveiki, iškilo problema šį savaitgalį, prieš kelias dienas man išsimovė parazitinis guolis (atsiskyre plasmasė nuo metalo) ir nukrito generatoriaus dirželis. Prie artimiausio garažninko nuvažiavęs man pakeitė tą guolį ir dirželį, praėjus kelioms dienom man bevažiuojant pradejo tą dirželį ėsti nuo krašto ir per kelias sekundes kol persirikiavau į šalikelę puse diržo apsisuko aplink generatoriaus skyvą, tai likusią dalį nuplėšiau ir nusukau nuo generatoriaus. Tai su likusiu puse diržu ant visų guolių užsivedžiau, bet atsirado garsas iš variklio lyg traktoriaus, toks skardus tuksenimas, ir trauka sumažėjus. Šeštadienio iš rytą atgal nulekiau su puse diržu pas tuos garažininkus, jie kita dirželį pakeitė, bet garsas ir traukos stygius liko. Gal kas turit kokių žinių, kas galėtų tai būti?
Dar snd suspėjau iki rimtesnio serviso nuvažiuot, tai vienas vaikinukas pažiūrėjo, ir įtarimą davė, kad su įpurškimo sistema kažkas ne taip..Galvoju arba į dyzelcentra arba pas Grinių kreiptis. kaip manot kur geriau kreiptis? kaip manot ar galiu savo eiga dar iki serviso nuvažiuot nuo pašilaičių (vilnius)?