Autorius Tema: Ar sunku pajunkt subwooferi?  (Skaityta 5242 kartus)

Luxasas

• Svečias
Ar sunku pajunkt subwooferi?
« Įrašytas: 2010-07-23 09:49 »
Sveiki,apziurinejau kaip cia pajunkt subwooferi,turbut reikia atjungt ICS ir ten jungtis kaskokius bus?Gal kas dejote pas save,paaiskinkit kaip  ;)

Neprisijungęs jeeghad

Ats: Ar sunku pajunkt subwooferi?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-07-23 10:19 »
o pas tave originalei yra stiprintuvas gamyklinis?
seip palangej kiek suprantu jau ten nuo stiprintuvo eina tipo tokie zemu dazniu garsekalbiai, tai juos pasikeitus is gamykliniu i normalesnius turetu neblogai grot. aisku dar galima ir filtra pajungt kad vien tik zemi grotu ten palangese.

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-07-23 10:21 »
Nu pas mane palangei nk nera,is gamiklos taip jau buvo turbut,as noreciau geras kolonkes gale isimest,ir subwooferi koki 800 watt pajungt,bet kaip gaut laidus?kur pravest?nes ten kiek zejau tai nelabai yra kur..

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-07-24 00:23 »
visu pirma kam reikia geru koloneliu i gala jei tu sedi priekije, niekaip nedaeina man tokia zmoniu nuomone. antra apie suba niekada nesprendziam is jo turimu vatu. jei jau noresi detis naujus garsekalbius tai su ics nelabai gausis kokybes, bet jeigu vistiek nori tai ics is nugaros puses prie visu jungciu turi ir linijiniu laidu isejima ji galima isigyti radio detaliu parduotuvese. tokias pat jungtis nuodoja blaukpunkt.
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-07-24 15:02 »
Gal gali atsiust foto kokios ten jungtis reikia nusipirkt?Ir kur galima nusipirkt,as is Panevezio.

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-07-24 15:06 »
Efka,tu turbut ardei ICS,Gal matei ar is cd changer iseina tokia jungtis terp ICS?

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-07-24 15:38 »
parasyk man savo tel. nr. as tau pasuksiu ir pasnekesim
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-07-24 18:18 »
863998557  Labas

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-08-13 02:18 »
Idetos geresnes koloneles i palange, tikintis gauti daugiau zemu. Bet rasymo cia esme butu tokia: esu megejas klausytis muzikos kokybiskai. Tad sumasciau alfoj pasidaryt kazka zmogiskesnio. Ar yra kasnors issikloje auto, garso izoliacine medziaga? Tarkim kiek reiketu jos deti m3 ar kg, kur geriausiai kloti, kad prislopintu pasalinius garsus, sklindancius is isores kaip pvz kitos masinos, ratai (nors pas mane vienos garsiausiai dirbanciu padangu, bet vis kazkiek prisloptu :D ) Ir neprarasciau garso is koloneliu. Nors labiausiai noretusi prislopint pasalinius garsus... tarkim ar ardyt visa salona ir isklot viska nuo a iki z nepaliekant jokios laisvos vieteles? Ar tada vel atgal sutilps salonas? :D Ar yra kazkokios silpnesnes - plonesnes vietos, kurias reiketu uzkimst?
bei kas patartu kuo geriausia izoliuot?

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-08-13 12:03 »
Tu cia kazkokia mistika nori uzsiminet ;D :idea: