Autorius Tema: Veidrodzio problemos=kencia kondicionierius?  (Skaityta 4991 kartus)

Luxasas

• Svečias
Veidrodzio problemos=kencia kondicionierius?
« Įrašytas: 2010-07-18 13:36 »
Sveiki,pries keleta savaiciu nuplese mano alfos abudu veidrodzius,po ilgo ieskojimo atradau veidrodzius,perdaze,uzdejo,problema tame kad is kaires dureliu iseina 4 fiskes,o is desiniu dureliu iseina 3 fiskes.Ant kaires veidrodzio prisijunge 3 fiskes,veidrodziai veikia,viskas ok,bet liko 1 fiske nepajungta nes tikrai nebuvo kur jungt,ir is desines 2 pasijunge, o 1 fiske liko.Taip iseina kad veidrodziai abu reguliojasi,veikia BET ijungus masina rodo AIR CONDITIONER FAULTY ir neveikia kondicionierius.nuvaziavau i Sadira Panevezyje tai sake kad nero to daciko kur matuoja temperatura terp to veidrodzio.Bet nejaugi matuoja temperatura is abeju pusiu?Tai va tokia beda gal kas pagelbes ir zinos prie ko tas fiskes prijungt,nes atseit sake kad ne visos 166 su kondiskem ejo,todel ir nero terp tu veidrodeliu.Gal kas zinot kur tuos dacikus pardavineja,ir kas galetu sutvarkyt?Aciu ir lauksiu greito atsakymo.

Neprisijungęs ARR

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Ats: Veidrodzio problemos=kencia kondicionierius?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-07-19 22:59 »
 usidejai angliska veidrodi muset seip tik vairuotojo puseje yra susidureu jai su tuo dalyku atjungus roto -40 temperatura lauko :)
fiat bravo , AR 166

Neprisijungęs ARR

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-07-19 23:02 »
ar yra  cia tokiu pas kuruos nera kandiskes isvis kaskaip nesitiki kad tokiu dar buvo :)
fiat bravo , AR 166

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-07-20 18:00 »
arba NEanglisko veidrodzio ieskokis, arba itariu kad geras elektrikas galetu kazka paburt
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-07-20 20:11 »
Uzsidejai angliskus veidrodzius, o fiskiu ir laidu pusemis tai nesukeitei... ten juk pagrindinis veidrodis su temp., daciku desneje, o pas tave buvusiam buvo kaireje ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-07-22 13:54 »
As suprantu kad gali buti angliski,bet kodel iseina is kaires duru 4 fiskes??ant mano veidrodzio tik yra 3 fiskes,o ant desines 2 fiskes,tai reiskia kad turi buti 1 atliekama fiske ir tuose ir tuose dureliuose?Nes ant pirmo veidrodzio 3 fiskes ant antro 2 fiskes,o vienuose dureliose 4 fiskes,ant kitu dureliu 2 fiskes,padarysiu foto galesit pasiziuret kaip ten viskas yra,nes nervina be kondiskes vazinet...
« Paskutinį kartą keitė: 2010-07-22 13:56 sukūrė Luxasas »

Neprisijungęs barko

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-07-22 15:31 »
As suprantu kad gali buti angliski,bet kodel iseina is kaires duru 4 fiskes??ant mano veidrodzio tik yra 3 fiskes,o ant desines 2 fiskes,tai reiskia kad turi buti 1 atliekama fiske ir tuose ir tuose dureliuose?Nes ant pirmo veidrodzio 3 fiskes ant antro 2 fiskes,o vienuose dureliose 4 fiskes,ant kitu dureliu 2 fiskes,padarysiu foto galesit pasiziuret kaip ten viskas yra,nes nervina be kondiskes vazinet...
Elektrа užsilenkiantys veidrodėliai.

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-07-22 17:45 »
Keleta foto ir video Cia Kaires puses Cia Desines Ir dar Video http://www.youtube.com/watch?v=mW2qW_3D8JQ                         Ir pas mane niekad nebuvo elektriniai uzlenkemi veidroldeliai.. >:(  Kaip matot sukeist pusem neina,radau ta dacika pirkt atsikirai kur temp matuoja bet negi gali jis buti terp abeju veidrodziu?Jei kas zinot pasakikyt ka reiskia ta melyna fiske is kaires,ir ta pilka is desines puses.Busiu labai dekingas  :alaus:
« Paskutinį kartą keitė: 2010-07-22 17:47 sukūrė Luxasas »

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-07-22 18:35 »
tau jau atsake kad elektra uzlenkiemiem veidroziam tie laidai, jie buna visose pravodkese nesvarbu ar yra tokie kveidrodziai ar ne. pas mane taipat lisni laidai ten
« Paskutinį kartą keitė: 2010-07-22 18:37 sukūrė efke155 »
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Luxasas

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-08-04 00:53 »
kiek zejau internete,tai pas mane veidrodziai geri,BET pribure Dazitojai tie kas juos junge.Gal kas galit atsukt kaires puses dangteli is vidaus prie duru,1 min,ir nufotkint kaip pas jus pajungti veidrodziai?Man atrodo,kad is kaires puses oranzinis laidas turi but pajungtas ir kondiske 100 proc veiks,bet nesu tikras kur jungt.Buciau labai dekingas uz foto  :alaus: