O ar žinai ko ieškot ? Įsidėjus bet kokias į galą "žeminančias" mašina nebūtinai išsilygins, gali būti, kad amortizatoriai kalti, o ne spyruoklės ! Siūlau pirma išsiaiškint kas pas tave sudėta, o tada lupt ir dėt naują.
Pats turiu galvos skausmą, priekis aukščiau stovi nei galas ir lyg bizki minkštesnis. Kiek ieškojau visur temose tikslaus atsakymo dar neradau:
Pas mane 156 SW '01 Sportpack, tiksliau Veloce (pervadinta jau) ir i SW kiek supratau su Sportpack SW negauna "sport važiuoklės" nors galima papildomai buvo usakyt, kyla klausimas o VELOSE kaip ? Kita bėda galine pakaba pas SW turėjo tokį optą kaip NIVOMAT Selfleveling (kraunant kylą, ta prasme "nesėda" prikrovus, bet info nerandu ar tai buvo užsakoma atskirai ar ėjo į standartą SW

+ Ar galimas buvo variantas Sport pakaba + NIVOMAT. Tokios pakabos ne tik amortikai, bet ir spyruoklės skirias. O gal tiesiog priekį kažkas sukeista, pvz vietoj sport sudėta stock. Galimas daigtas kad mano stock pakaba ir tiesiog gale kažkas negerai

Sakyčiau amortikai luže, nu bet lygiai stovi K + D o gal NIVOMAT pakaba pas mane ir amortikam žiopa abiem vienodai, pats blogiausias variantas

nes jų kainos kosminės (Self leveling) o jei stokus sukišt tai ir spyruoklių, ir visų kitų dalių reiks.
Kol neradau tinkamo keltuvo pas pažystamus, servisai siunčia lauk kai sakau "nurašykit man kodus pakėlę Alfą"
tikiosi kad pas mane Sportpack (papildomai į SW lyg) važiuoklė be jokių selfleveling (lai tautovežiai cementą vežioja

) ir tiesiog stock amortikai į priekš ikišti