paziurejau pas mane du rezistoriai 0,19 ar 0,18 omo, vienas virsuje kitas apacioje. Kontaktai pazaliave, nuvaliau ir tikiuosi bus ok.
Ar tik ne V6 pas tave ? koks variklis ?
Na mano resistorius veikia radiatoriaus ventiliatoriaus ( įsitikinau )
...............................
[ RADIATORIAUS VENTILIATORIAUS RESISTORIO TESTAS ]
1 Užvedam variklį
2 Atjungiam termo daviklį, laidą nuo ECU (pas TS 2.0 ant termostato (pas TS 2.0 (110kw) nuo '00 vienas daviklis, pas senesnius lyg du: ECU ir rodmenų)
3 Atjungus daviklį po kelių sekundžių įsijungia 1 greitis, dar po kelių 2 greitis ventiliatoriaus
4 Įsitikinę kad veikia, prijungiam daviklį atgal (Prijungiam net jei ir neveikia 1 greitis arba išvis fenas
)
* AC turi būti išjungtas !!!
* Po daviklio atjungimo užsidegs "Check engine", po 3-4 užvedimo užges (iškar negęsta prijungus daviklį atgal)
Testo pliusai: atkrenta 'blogų' laidų faktorius, taip pat realiai matomas/girdimas skirtumas tarp 1ir2 greičių.
...............................
Kas liečia vandens pompa tai ji nauja, bent taip sake pardavėjas, bent Šildo/Šaldo pečiukas normaliai tai...
Įtariu termostatą. Veikt tai tikrai jis veikia, nėra pastrigęs tik speju ne visu 100% užsidaro/atsidaro
Pradėt reiks eksperimentuot nuo termo daviklio, gal tiesiog nesamones rašo
Blyn nėra pas mane salygų termostato keitimui :'
Teoriškai ir tepalus gali MAXIMOS aištelėj pasikeist
Kokius liaudis žinot SUGEDUSIOS vandens pompos požymius ? Labai jau len ta pompa lauk raut...