Autorius Tema: Ruksta variklis  (Skaityta 6493 kartus)

Nikis

• Svečias
Ruksta variklis
« Įrašytas: 2010-05-26 22:31 »
Sveiki mano AR 166 3.0 v6 gryzus namo ir pakelus kapota pamaciau lyg is vienos galvos meta duma balta bet is tos vietos tarp pagrindinio dirzo apsaugos ir galvos? kas gali buti? tarpine ? ar koks kitas briedas nes jautesi kazkokia idomi smarve? labai nepykit jeigu ka blogai uzklausiau nes isgastis yra biski  :-X o negali buti del antifrizas blogai nusiorines nes isvakarese buvau keites antifriza ir slanga uzpumpaves atrodo viskas subego.

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ruksta variklis
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-05-26 22:46 »
gal tiesiog pilant antifriza kiek prapylei per sona ant variklio ar ismetimo. susilo variklis ir dabar garuoja. isdzius ir neliks dumelio ;)
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-05-26 22:49 »
Sveiki mano AR 166 3.0 v6 gryzus namo ir pakelus kapota pamaciau lyg is vienos galvos meta duma balta bet is tos vietos tarp pagrindinio dirzo apsaugos ir galvos? kas gali buti? tarpine ? ar koks kitas briedas nes jautesi kazkokia idomi smarve? labai nepykit jeigu ka blogai uzklausiau nes isgastis yra biski  :-X o negali buti del antifrizas blogai nusiorines nes isvakarese buvau keites antifriza ir slanga uzpumpaves atrodo viskas subego.

Pabandyk atsukes issipletimo bakelio kamsti ant gazo palaikyti apie 2min (ant kokiu 2500rpm), pazek ar nelips lauk antifrizas, jei prades per virsu burbuliuoti vadinasi tikrai tarpine, toliau ziurek ar nera balsvos koses ant tepalo dangtelio kur uzsisuka, siaip gali buti kad gal kur like antifrizo ir tiesiog nuo karscio jis garuoja  :) pavazinek ir stebek.

Nikis

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-05-26 22:58 »

Pabandyk atsukes issipletimo bakelio kamsti ant gazo palaikyti apie 2min (ant kokiu 2500rpm), pazek ar nelips lauk antifrizas, jei prades per virsu burbuliuoti vadinasi tikrai tarpine, toliau ziurek ar nera balsvos koses ant tepalo dangtelio kur uzsisuka, siaip gali buti kad gal kur like antifrizo ir tiesiog nuo karscio jis garuoja  :) pavazinek ir stebek.
bet idomiai tie dumai vizualiai ziurint dumai eina lyg is vieno cilindro eina bet kad vat antifrizo bakelis visai kitoje puseje nelabai galejau buti prapyles tiek toli

Nikis

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-05-27 00:07 »
nuejau i lauka uzvedziau ir ziuriu antifrizo bakelis pilnas iki virsaus :/

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-05-27 00:16 »

Padarei taip kaip rasiau? labai panasu kad truko galvos tarpine. padaryk taip kaip rasiau tau pries tai.

Nikis

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-05-27 00:24 »

Padarei taip kaip rasiau? labai panasu kad truko galvos tarpine. padaryk taip kaip rasiau tau pries tai.
ant laisvu bet neruko. O pakeitus tarpine daugiau nieko nereikes?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-05-27 00:32 »

ant laisvu bet neruko. O pakeitus tarpine daugiau nieko nereikes?

Tarpine keisti, galva slifuoti ir pasikeisk dirzelius su itempejais prie to pacio nes tas pats ardymas vistiek.

Nikis

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-05-27 16:53 »
tai vat paaiskejo kad dumai kilo nuo nukepusios babinos. Jauciu bus ir kompas padeges nes diagnostika nerode tam tikru parametru per duju kompa. Kiek gali kainuoti babina ir kompas ?  :(

Neprisijungęs Folgore_

• Lankytojas
  • Įrašai: 205
  • GTT391
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-27 21:52 »
ECU brangiai. Tu pirma pasikeisk ritę, po to gali ir į mane kreiptis, pažiūrėsim, ar gyvas tas ECU. :)
Yra:'06 159 2.4 JTDM 20V
Buvo: '96 155 2.0 16V, '00 166 2.5 V6
Mačiau Bajorą...