Dėl sandarumo reiktų žiūrėti, bet man regis ten viskas ok. Šiaip Spiderio stogas gana sandarus, bet kadangi aš turiu kelis juos savo, tai galiu pasakyti, kad stipriai lyjant vis tiek kartais pora lašų nukrenta prie lango. O dėl pačio mechanizmo tai ten stovi vienas elektrinis ir hidraulinis varikliai, elektrinis variklis kartais nuo nenaudojimo pastringa, bet pastuksenus per jį atsigauna, o hidraulinio variklio dažniausia bėda dėl ko jis neveikia - yra pats skystis. Jį galima papildyti su švirkstu gana nesunkiai ir pradeda viskas veikt. Aš turiu 2 spiderius su elektriniais stogais, nebuvo didelių bėdų su atidarymu. BMW pvz elektrinis stogas daug problematiškesnis, bet ten dažniausia bėda yra davikliai, ne varikliai, SLK tas pats. Be to net ir sugedus gali gana nesunkiai rankomis atidaryti ir uždaryti.
Dėl diržų tikrai nežinau. Šiaip apskritai jei imt jį sau, reiktų jį sutvarkyti. Dabar ten yra įdėtos naujos priekinės šakės, duslintuvas sutvarkytas, bet kosmetinių dalykų yra nemažai. Jei rimtai domintų, jį tikrai duotų už patrauklią kainą. Bet manau jis vertas dėmesio vien dėl to, kad FL ir su el.stogu.