Nepyk tu cia biski i lankas nuvariai...
Stogas 2.0 Twin Spark visiems eina mechaninis (toks buvo ir pas mane), tad ji rankiniu budu teks lankstyti ir trankyti nieko nereikes... Be to ir tie pelesiai nusivalo nesunkiai su spec. priemonemis.
Ilgai stovi - kiek as zinau jinai pastoviai klaipedoje vazineja (ta galima pastebeti, net pagal galiojant TA, o ir nuotraukos keiciasi jos, skirtingose vietose... Tad paie oksidacija nuo stovejimo, uzpuvusius stabdzius nereiketu kalbeti...
Parstebejimas - sedyne nesuplysus tipineje GTV/Spider vietoje, kas byloja kad rida nebus 300-400k km, kebulas irgi neatrodo sujotas.
Na, kad jau kaltini mane "nuvarymu i lankas", tai argumentuosiu i pora kaltinimu.
Sakai, visiems stogas mechaninis? Nezinau, kiek buvo mechaniniu, kiek automatiniu, bet pas mane buvo 1999 2.0ts su butent automatiniu stogu, ir jo lankstyti rankomis nereikejo. Kai jis veikdavo. O sitame, kiek matau, mygtukas irgi stovi, butent toks, kaip automatiniam stogui valdyti.
Pelesius as pats valiau, zinai, kaip jie lengvai valosi. Faktas, kad atsiranda tie pelesiai daznai nuo ventiliacijos nubuvimo, kai masina ilgai stovi ten, kur dregna, apkritus lapais ir kitom siukslem. Tarkim dabar jau gal ir nebestovi, nes "kiek tu zinai, ji gal ir vazineja Klaipedoje"
Faktas, kad kazkada tikrai iglai stovejo ir panasu, ne taip seniai, o stogas ir liko apipelijes, neziurint to, kad "pelesiai lengvai nusivalo". Na, bet nebesigilinkim. Nuotraukose viskas matosi.
Beje, kurios nuotraukos tau keiciasi? Visos nuotraukos, darytos toje pacioje pacioje aiksteleje, salia juodas bmv puikiai matosi, gruntas visur tas pats, saules kampas puikiai sutampa, o ir tas pats fonas "aikstele", matosi visose foto. Sakyciau, tik tos stogo nuotraukos is anskciau fotografuotos, bet is to pacio grunto sprendziant, masina tada tik arciau tvoros stovejo (stipriai uzrasojusiais langais, kas vel byloja apie didele dregme).
Apie kebulo bukle is tokiu nuotrauku apskritai sunku kazka spresti, jos neryskios, nedideles, saule spigina. Viskas, ka parasiau anksciau buvo ne tvirtinimas, kad sitam Spider, butent taip ir bus, bet, kad tai tiketina, tai tikrai ir tai reiketu atkreipti demesi ja apziurint. TA lipdukas geros technines bukles negarantuoja ir niekada negarantavo:)