Autorius Tema: AR 156 kondicionierių sistemų gedimai/klausimai/sprendimai:  (Skaityta 80771 kartus)

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
gal kas arde ir zinot kaip isimti kondiko radiatoriu neisimant ausinimo radiatioriaus ir nenuleidziant is jo skyscio? gal kas kokia schema turit?
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

sannia

• Svečias
Ats: AR 156 kondicionierių sistemų gedimai/klausimai/sprendimai:
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-05-26 17:27 »
 sveiki,gal kas esate susidure su tokia problema,kaip kondicionieriaus slegio matuoklio gedimas Alfa Romeo 156 2.4 jtd ?Padare man diagnostika del kondiskes neveikimo ir nustate.Dabar tik klausymas kur rasti toki matuokli,nes sake kad naujas brangus,o ar padevetus pirkti apsimoka?

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-05-26 17:36 »
aisku, kad apsimoka, nes negenda jie ir niekam ju nereikia ir kaina bus normali <50lt. bet kur jis randasi tai net nezinau, as kai savo tvarkiau tai daug buvau nuardes tos kondiko sitemos bet nemaciau jo, bet jis yra. jis atlieka ir kita f-ja: ijungia ventiliatoriu prie tam tikros temperaturos/slegio

sannia

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-05-26 19:48 »
dekui uz patarima,zinosiu kad verta ieskoti per srotus orientatyviai uz 50 lt ;D

Neprisijungęs devizas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-05-27 09:58 »
klausimas aktualus vasaros sezonui yra kondicionieriai.. kas tvarkesi kondicionieriu vilniuje ( be jo paildimo frejonu) ir nesibaide alfu? nes teko uzsukti i centra kur ale visi mandriausi meistrai dirba, tai pamate alfa ir atsakymas, aj, cia visa sistema keisti ir t.t. ir kainuos daug pinigo.. tai vienu zodziu bla bla bla... geru meistru ieskojimas, tai kol n kartu nenudegsi nuo ju, paskutinis kaip tycia bus geriausias. tai gal is kolegu yra kas ta paskutini meistra surado? veiksmas vilniuje.. didelis dekui uz kontaktu pateikima  :smilie:
156 2.4JTD  ACE 135

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-05-27 11:49 »
visos sistemos veikia vienodai, jei slegi laiko ir siurblys isijungia prie slegio tada nieko ten keisti nereikia. as pats tvarkiausi, tik suvirino vamzduka pazystamas, ir nulekiau pas viena bica patikrino ar slegi laiko su azotu, ijungem trumpam kompesoriu pazet ar veikia, isvakumavo pripilde tepalo ir pripilde freono, nei puse zodzio nesake, kad alfa ar pan., sake tik uzp... infinity ir bmw x5. bet cia kaune

Neprisijungęs devizas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-05-27 15:29 »
tai va blin, kur ta normalu biciuka surasti  :smilie:
156 2.4JTD  ACE 135

sannia

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-05-27 16:17 »
Mano beda nustate paprastas Kemi elektrikas.Prisijunge su kompu,tas parode slegio daciko beda,pagal schemas ji suradome.Rankiniu budu uzblokuodami ta dacika kondiske isijungdavo,reiskia joje beda buvo.Tik dabar belieka ji pakeisti. :-\

Neprisijungęs Renco

• Lankytojas
  • Įrašai: 384
  • CHF 747 JBC 949
    • Žiūrėti profilį
    • picasaweb.google.com
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-05-27 19:34 »
Mano beda nustate paprastas Kemi elektrikas.Prisijunge su kompu,tas parode slegio daciko beda,pagal schemas ji suradome.Rankiniu budu uzblokuodami ta dacika kondiske isijungdavo,reiskia joje beda buvo.Tik dabar belieka ji pakeisti. :-\

Man dabar toks klausimas iškilo, bet tikriausiai pats jau būsi patikrinęs. O sistema pas tave ne tuščia? Freono yra?
Buvo: Nissan Sunny '93; 1.4. 6 metai.
          Skoda Felicia '97; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          Honda Civic 4'th gen. '91; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          AR 156; '98; 2l T-SPARK; zalia. 8,5m R.I.P. (infarktas)
Yra:    AR 164; '93; 3l V6 24V;

sannia

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-31 08:47 »
Sistema pas mane pilnutele,nes is karto uzpildziau freono iki pilnumo,kadangi nesalde man,o tik veliau pastebejome,kad problema kitame.Man KEMI patare surasti kondicjonieriaus slegio davikli,pries ji keiciant atpompins  freona,ides davikli,freona atgal i sistema ir viskas bus gerai.