O panevėžį dėl kažkokio serviso kuris žinotum ką su italu daryt
Siaip diagnostika rekomenduoti galiu 868401444, dirba privaciam name Panevezyje, jei dar neissikele kitur, daro tikrai gerai, pakaba patikrinti gali manau daug kas, bet arciausiai diagnostiko butu mano tevukas, su juo reikia derintis jau, nes buna viskas uzimta ir nepazes nieko staigiai, varikli - Andrius (861274081) toks yra alfistas rimtas prie panevezio, bet jis dirba 30km nuo panevezio, galima pas ji vaziuoti tokiu atveju, jei viskas ok patikrinus arti, kad uztikrinimui, bet vel gi reikia tartis ar gales ir pan. Sestadieni, sekmadieni niekas nieko nepades tau (gal su mano tevu iseitu susitarti, bet nedaugiau). Jei reiks pagalbos del pakabos patikrinimo - rasyk i PM man, bet sia savaite niekuo nepadesiu, nes manes pacio nebus vietoje
Sadiras nebent Kerbedžio g., daugiau kažko tinkamo negaliu pasiūlyt.
Pasiuliai zmogui viena prasciausiu variantu, jei jie skelbiasi, kad yra Alfa Romeo, Fiat atstovai, tai dar nepasako ju kompetencijos toje srityje, negali diagnostikos padaryti senesnems alfoms, kur eiliniai elektrikai tai padaro puikiai ir nepriima remontui su "neaiskiais" gedimais.