Autorius Tema: Klausimas del vaziuokles tvarkymo.  (Skaityta 36819 kartus)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas del vaziuokles tvarkymo.
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2013-07-07 22:00 »
bukit geri apie isplysusius cilinblokus ir klibancius sarnyrus nerasykit.
juo labiau kol masina pas mane tai tik as ir tvarkysiu, sito reikalo niekam nepatikesiu. ;)
Tai jei toks gudras, turetum suprast kad spyruokle isvirtimo neitakoja. Priekio isvirtimas nesireguliuoja, o spyruokles ir suzemintas deda, ir aplamai paziurek priekines vaziuokles schema.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Makacinas

• Patyręs
  • Įrašai: 607
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2013-07-08 13:50 »
su masinom visko buna net ir neymanomu dalyku neuzilgo issiaiskinsiu ir busiu gudrus situ klausymu :)
jei yra galimybe tai paklausk tu meistru nuomones ir parasyk. bus lengviau ne man vienam. aciu.
Alfa Romeo 166 2,4 jtd. remontuoju pats.

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #72 Įrašytas: 2013-07-10 11:54 »
Na pas mane iš važiuoklės ne daug liko tai tiek prieki tiek gale padangos nuestos.

Neprisijungęs Makacinas

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73 Įrašytas: 2013-07-10 15:04 »
gan nesunkiai sprenziasi isvirtimo problema. bet pasirodo svarbiausia suvedimas. suvedimo kompo programa reikalauja kad priekiniai ratai ziuretu minimum  4 laipsniai y pliusa ta prasme pasisuke y sonus. ir kaip man paaiskino jei taip padarai pagal kompa tada eda padangu krastus. man padare 1 laipsny y pliusa ir  sake dabar jau nees padangu. tai tiek.

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2013-07-10 15:43 »
gan nesunkiai sprenziasi isvirtimo problema. bet pasirodo svarbiausia suvedimas. suvedimo kompo programa reikalauja kad priekiniai ratai ziuretu minimum  4 laipsniai y pliusa ta prasme pasisuke y sonus. ir kaip man paaiskino jei taip padarai pagal kompa tada eda padangu krastus. man padare 1 laipsny y pliusa ir  sake dabar jau nees padangu. tai tiek.
Nu jo, man kaip sakiau irgi suvedima padare ne pagal kompa, tai taip ir pasake, kad taip bus geriau. Nors pas mane priekiniu ir taip neede, bet paskutinis suvedimas irgi Panevezy darytas, nors tada tiesiog neatkreipiau demesio. O kaip sprendziasi isvirtimo problema?
P.S. ne esme, bet 4 laipsniai kazkaip per daug atrodo.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Makacinas

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2013-07-10 22:23 »
sake reno espace rodo kad minimum 6 laipsniai y pliusa, sake ten jau ir zioplys suprastu kad negerai ratai stovi. :)

Neprisijungęs Vaidas.Č

• Lankytojas
  • Įrašai: 366
  • Video,TV operator. GNU 953
    • Žiūrėti profilį
    • vcvstudio
« Atsakymas #76 Įrašytas: 2013-07-10 23:00 »

[/quote]
Kaip rasiau apie panevezio vaziuokle.lt, suprantantys meistrai viska atranda ir zino niuansus. O alfa 166 vaziuoklei net per TA neranda gedimu. Bent galinei.
[/quote]
Kaip suprantu vaziuokle. Lt gerai dirba?
Mazda 323F
Bmw 525tds
Alfa Romeo 156 SW 2.0
AR 159 SW ELEGANT/SPORT (EX HIGH) 1.9

Neprisijungęs Makacinas

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77 Įrašytas: 2013-07-11 07:45 »

Kaip rasiau apie panevezio vaziuokle.lt, suprantantys meistrai viska atranda ir zino niuansus. O alfa 166 vaziuoklei net per TA neranda gedimu. Bent galinei.
[/quote]
[/quote]
nu nezinau as nieko apie ta vaziuokle lt.  remontuoju pats. ;)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78 Įrašytas: 2013-07-11 16:18 »

Nesiskundziu, galiu tik geru zodziu atsiliept.
Neturiu tam laiko kad pats tvarkyciau. Kai ka zinoma pasikeiciu kas akivaizdziai matosi, o siaip masina vaziuoja kiekviena diena, negaliu jos isardyt keliom dienom.
« Paskutinį kartą keitė: 2013-07-11 16:21 sukūrė gringas »
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs rramas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79 Įrašytas: 2014-11-04 13:35 »
Sveiki. Pribrendo pagaliau laikas ir manaji Alfonsa atrestauruot kapitaliai. Paskaitinejes visas rastas temas siuo klausimu- padariau isvada, kad aplink uostamiesti iki siol taip ir neatsirado kokybiskai Alfas restauruojanciu meistreliu. Tad beliko rinktis Panevezi (vaziuokle.lt) arba Kaune Viliu. Gal kas neseniai kas nors tvarkesi kazka pas juos- domintu ar kokybe nesuprastejo, kainos nepadidejo? Labiau domintu Kaunas, bo patogiau ten. Beje Viliaus tinklapyje reklamuojamas filialas Plungeje- tai butu idealiausias variantas. Ar teko kam nors Plungeje pas Viliu restauruotis? Ir aktualiausias klausimas- ar sailentblokus pas visus siuos restauratorius reik savo veztis ar vis tik jie patys viska turi 166 Alfai? Is anksto dekui uz bet kokia info...
Alfa Romeo 166 2.4jtd 110kw