as tai restauravima dariau pries du metus savo alfutei Vilniuje, tai irgi sake 2se servisose kad alfutes pakaba visiskai piz...c tai paeme 3000 lt iz darba, bet dave garantija 40.000 km arba du metus. tai as po 2 metu pravaziavau 60.000 km ir viskas ciki piki, super. pradzioi pirkau dar sarnira nauja, tai jis po 10.000 km subirejo, tai man sena originala restauravo ir idejo... tai kolkas vsio super... dare prie kuro aparaturos
tai del sarniru nezinau, kaip lakys... bet ka tie virukai atrestauravo tau... tai sakau... lakysis, kulturingi zmones, saziningai restauruoja...
Citata iš: F.R.A.Z.A. 2010-04-24 22:52tai del sarniru nezinau, kaip lakys... bet ka tie virukai atrestauravo tau... tai sakau... lakysis, kulturingi zmones, saziningai restauruoja... Na o del sarnyru as pats sau garantuoju,pas juos jau gal 10-12m. viska restauruoju laiko puikiai jau net neatsimenu kada nauja sarnyra ar vairo traukes antgali pirkau.
na prie kuro aparaturos, cia Vilniuje prie sankryzos kareiviu g. ir kalvariju g. O eiles, kai man dare, tai buvo... dvi tris savaites reikejo laukti ir is ryto nuvariau o vakare dar laukiau pas juos iki 23 val., tvarke vaziuokle.
aaa... praeita pavasari jis kazka tai minejo,... kad nauja vieta surado ir masinas dar plaus kartu, tai prase nepamirst... tai ten gal is kios puses kaip man sake, ar cia ne tas pastatas?