Autorius Tema: Žibintų poliravimas  (Skaityta 42344 kartus)

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Žibintų poliravimas
« Įrašytas: 2010-04-19 15:59 »
Sveiki alfistai,
pas mane labai levai sviecia artimos sviesos... kai paskui mane vaziuoja kokia nors masina, tai ji man pasviecia kelia, o ne mano alfutes lempos. ziema pravazinejus tiesiog nusibodo jau taip vazineti kad sviecia tik po nosim...
internete suradau linka kad poliruoja tuos zibintus, tai vat norejau paklausti, gal kas bandet poliruoti? ir kas gavosi, ar geriau sviecia, ar tas pats kūtvela pasipūtęs gaunas?
kiek skaiciau, tai kai kurie raso kitoms masinoms rods ir geriau, kiti komentuoja kad nupoliruoja laka, ir paskui greit vel tas pats, plastmase tampa neskaidri... nezinau ka daryt, bet jauciu tikrai taip neturetu sviest kaip pas mane  ???
aciu

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: Žibintų poliravimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-04-19 16:07 »
Sveiki alfistai,
pas mane labai levai sviecia artimos sviesos... kai paskui mane vaziuoja kokia nors masina, tai ji man pasviecia kelia, o ne mano alfutes lempos. ziema pravazinejus tiesiog nusibodo jau taip vazineti kad sviecia tik po nosim...
internete suradau linka kad poliruoja tuos zibintus, tai vat norejau paklausti, gal kas bandet poliruoti? ir kas gavosi, ar geriau sviecia, ar tas pats kūtvela pasipūtęs gaunas?
kiek skaiciau, tai kai kurie raso kitoms masinoms rods ir geriau, kiti komentuoja kad nupoliruoja laka, ir paskui greit vel tas pats, plastmase tampa neskaidri... nezinau ka daryt, bet jauciu tikrai taip neturetu sviest kaip pas mane  ???
aciu

Pas 166 lempoas stiklines, o ne plastmasines lakuotos :D Problema, ne stiklo skaidrume, o reflektoriuose, net ir su naujomis lempomis silpnokai sviecia, problema sumazina xenonai, bet ir tai neidealiai.
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-04-19 16:12 »
tai kad AR166 kiek zinau priekines faros yra stiklines, o ju poliruot nelabai butina. Gal pas tave stiklas is vidaus apsineses, arba reflektorius apsineses? Pradziai pamegink susireguliuot sviesas ir pasikeist lemputes, jei rezultatas toks pat - tada jau kitas reikalas.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-04-19 19:13 »
As irgi galvojau isardyt faras ir nusivalyt stikla is vidaus. Matosi yra degesiu ir dulkiu sluoksnis, bet ne del to, kad prastai sviecia, o del to, kad buvo kazkoks vabalas ikrites, tai kol ji istraukiau isbraiziau (nuvaliau ruozais) is vidaus stikla. Cia viena fara tokia. Priesrukiniu vidini stiklo pavirsiu pavalyt irgi neprosali butu.
Faras isimt ir jas sudet manau nera bedu, bet kam protingam duot atplest jas nuo stiklo, kad nesulauzytu ten nieko. Is viso ydomi ten procedura, reikia pakaitint man atrodo  ir tada imt stikla.
Pasidalinkit mintim apie tai, kas ka zino, kas ka dare.
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-04-19 21:41 »
AR 166 trumpos nesviecia nes izdega lesio vidinis reflektorius , nejieskotik kitur bedu, faru poliravime ar stiklu valime. reikia keisti reflektorius , as sau pakeiciau tai dabar sviesia fantastiskai.
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-04-19 21:54 »
AR 166 trumpos nesviecia nes izdega lesio vidinis reflektorius , nejieskotik kitur bedu, faru poliravime ar stiklu valime. reikia keisti reflektorius , as sau pakeiciau tai dabar sviesia fantastiskai.

Pirkai atskirai reflektorius? Ar koki donora panaudojai?
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-04-19 22:01 »
jo ieskojau donoru is visokiu sudauzytu zigintu , tas reflektorius lieka dazniausiai sveikas nes jis metalinis.
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-04-19 23:36 »
del stiklo isemimo, tai as ardziau priesruka :) i karsta-verdanti vandeni i merki, palaikai biski ir labai gerai atsidaro stiklas :)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-04-19 23:45 »
hmm... man priesrukines autoservise i naujus pakeite, nes buvau bameri uzkabines ir nuroviau kartu su viena priesrukine, o kita kai paziurejo nuemus skile buvo.... tai su kasko viska sutvarke, bet vat zibintai tai sakis... as jau ir ksenonus pabandziau sudet.. buvau uzsakius 55W ksenonus. idejo, vistiek sudas... kelio beveik nesimato, jeigu is paskos kas vaziuoja, tai man visa kelia apsviecia, o mano ksenonu net nesimato, arba paprasu halogeniniu...  ??? bandysiu gal reflektorius ieskot. o kiek jie kainavo apytiksliai? bet is sudauzitu masinu irgi galima sudina nusipirkt... mano alfute, 99-u metuku...

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-04-19 23:52 »
hmm... man priesrukines autoservise i naujus pakeite, nes buvau bameri uzkabines ir nuroviau kartu su viena priesrukine, o kita kai paziurejo nuemus skile buvo.... tai su kasko viska sutvarke, bet vat zibintai tai sakis... as jau ir ksenonus pabandziau sudet.. buvau uzsakius 55W ksenonus. idejo, vistiek sudas... kelio beveik nesimato, jeigu is paskos kas vaziuoja, tai man visa kelia apsviecia, o mano ksenonu net nesimato, arba paprasu halogeniniu...  ??? bandysiu gal reflektorius ieskot. o kiek jie kainavo apytiksliai? bet is sudauzitu masinu irgi galima sudina nusipirkt... mano alfute, 99-u metuku...

Tai jei turi kasko tai ko tu suki dar galva, palikai nakti kieme, suplaktuku tarkst, tarkst ir viskas tegul deda kasko originalius naujus, o ne taiwanskus.