Autorius Tema: Del AR156 uzsivedimo  (Skaityta 7649 kartus)

Neprisijungęs skaban

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Del AR156 uzsivedimo
« Įrašytas: 2010-04-19 08:14 »
Sveiki,
Gal kas nors pazistat gera AR elektrika is Vln?

Beda tame, kad kartais bandant uzvest, starteris sukas kaip zveris, bet masina neuzsiveda. Veliau pastovi kokiu 30min ir uzsiveda is puses apsisukimo, tada kokias 4d vazineji be problemu ir vel pasikartoja tas pats variantas.
Pradzioje maniau, kad kazkas su siurbliu, bet pasirodo, kad tas irgi veikia normaliai.

Buvau nuvaziaves pas vyrukus is aflaservisas.lt, bet tie irgi apziurejo kiek galejo ir pasake, kad toks variantas pirmas ju praktikoje, kadangi jie elektriko neturi, tad reik, kad koki gera patartumet.

Neprisijungęs Yara

Ats: Del AR156 uzsivedimo
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-04-19 08:21 »
Mano elektrikas i anglus isvare  :-\, jej neklystu Musolinis sharina elektronikoj  :smilie:
Musolinis 8 684 30701
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-04-19 09:28 »
Sveiki,
Gal kas nors pazistat gera AR elektrika is Vln?

Buvau nuvaziaves pas vyrukus is aflaservisas.lt, bet tie irgi apziurejo kiek galejo ir pasake, kad toks variantas pirmas ju praktikoje, kadangi jie elektriko neturi, tad reik, kad koki gera patartumet.

Pas Giriu buvai vadinasi... o kodel pagailejai 70 Lt diagnostikai pasidaryti? butu paziureje imobilaizeri, nes is tavo aprasymo taip ir atrodo, kad jis bludija. Buvo ir man panasiai, viena karta prie FORUM PALACE buvo prikolas, uzsivede gal tik is penkiolikto karto.
Girius turi kompa ir galejo pajungt pasiziuret kokios ten bedos.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs skaban

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-04-19 10:00 »
Tai as visad pas ji savo Bolida tvarkau, tai kaip ir nepagailejau pinigo, o jis tiesiog nepasiule tokio varianto :/

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-04-19 10:12 »
Tai as visad pas ji savo Bolida tvarkau, tai kaip ir nepagailejau pinigo, o jis tiesiog nepasiule tokio varianto :/

na, dabar jau zinosi, kad jei itari elektronikos gedimus - junkis prie kompo ir ziurek. jei nieko nerodo kompas - pas elektrika!
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs skaban

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-04-19 11:11 »
Po darbo iskart pas Giriu   :masina:

Neprisijungęs diedas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-04-20 14:52 »
Ne pirmas atvejis ... Man taip pat buvo, net labai dažnai, sakykim kas penkta karta vedant  :(, bet jei jau neužsivedė, tai iš 30X neužvesi... tada papypkuoju 5-15 min ir tada iš "puse aboroto" ... Pas meistra kompas klaidu jokiu nerode, nesutvarke nes nieko blogo nerado, sake nulekt pas dujininkus, kad vandeni iš reduktoriaus išleistų ... taip ir iki šiol nenulekiau, nes orai atšilo ir visos bedos dingo. Aš galvoju gal čia žvakės pasenusios ?? nes kai nusipirkau maške dar ne karto nekeičiau  ::)
Nepatingėk parašyt kaip bėda išprendei
Sėkmės!
AR 156 1999m 2.0 TS Selespeed

Aurris

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-05-09 20:14 »
Pas mane irgi tokia beda atsirado visai neseniai, tik pastebejau kad tai atsitinka jau susilus varikliui. Salta uzsikuria be problemu,jei daugiau pavazineji,ar po ilgesnes keliones sustoji ir nebeuzsiveda. Vaizdas toks kaip kad rakto nenuskaitytu,taciau rakto simbolis uzgesta, kai variklis vela atvesta,arba pastovejus kuri laika vel uzsiveda kaip niekur nieko. Reiktu gero elektriko..

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-05-09 20:28 »
Snd keistas ivykis ir man nutiko. Zodziu lukoil'e uzsipyliau puse bako 95 kazkokio "ultima" ar dar koks ten biesas zino. Tipo kur sistema "pravalo" 4.23 uz litra paprastas 4.20 tai galvoju pabandysiu. Bandau kurt, uzsikure is pirmo kart tik kad dirbt pradejo gal ant kokiu 500-400rpm, nieko nelaukes uzgesinau, net karstis ismuse galvoju kas cia db. Vel bandau ir viskas norm 900rpm :o

Neprisijungęs veloce

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-09 21:55 »
Pas mane irgi tokia beda atsirado visai neseniai, tik pastebejau kad tai atsitinka jau susilus varikliui. Salta uzsikuria be problemu,jei daugiau pavazineji,ar po ilgesnes keliones sustoji ir nebeuzsiveda. Vaizdas toks kaip kad rakto nenuskaitytu,taciau rakto simbolis uzgesta, kai variklis vela atvesta,arba pastovejus kuri laika vel uzsiveda kaip niekur nieko. Reiktu gero elektriko..
Jei variklis JTD tai pasikeisk RPM(holo) davikli (90-100lt) man ta pati beda buvo.