Autorius Tema: Vibracija  (Skaityta 28705 kartus)

Neprisijungęs zirzalas

Ats: Vibracija
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2011-02-05 19:49 »
Tai gal tada pasakysi kaip as isidejau ja ir man viskas ok?Tu isbandei tau netinka,as isidejau ir man tiko.Pats dirbu servise tai manau zinau ka rasau.Ir beto jei nebutu tikusi tai nemanau kad mano alfa dabar vaziuotu,o vaziuoja kuo puikiausiai.Taip kad nezinau ka ten tau bande ko nebande,bet as ne tik bandziau bet ir isidejau,ir lekiu po siai diena be jokiu problemu.
Kurem tu mieste servise dirbi? Man ir kita granata reiktu pasikeist, tai atvarau pas tave, jeigu sugebi pasato idet, tai netik uz remonta sumokesiu, bet dar ir gera buteli pastatysiu. :du:

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #51 Įrašytas: 2011-02-11 10:19 »
nezinau kaip tu ten isidejai, jeigu pusasis pasato storesnis.

tai gal viens su pusasiu deda o kitas tik granata? ;)
Tai papasakok gal tu rimtai su pusasiu ir dar isorine granata pasato ikisai kazkaip? :idea:

debesuo

• Svečias
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2011-02-15 16:30 »
Sveiki kolegos :)

Kad nekurčiau naujos temos rašau čia. :)

Koks garsas ar vibracija būna išėjus pagalvei? Mano alfai kažkas jau antra savaitė nesveikai vibruoja.
Vibruoja tiek važiuojant tiek stovint kai apsukos nuo 1 iki 2 k. Ypač garsiai girdisi  kai kyla greitis pamažu. Jei staigiau tapkę užmini- nesijaučia. Ir dar garsiai kai šaltą užkuri...
Iš esmės ta vibracija jaučiasi nesmarkiai, tiek, kad garsas tragiškas. Toks kaip belaruso paleidimo varikliuko, tik tylesnis :D

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2011-02-16 19:50 »
nu isejusi pagalve ttiek garso tikrai neskleistu, arba koks smagratis arba gal su T.S. varikliu vazineji - su garsiuoju pagedusiu variatoriumi  :D
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #54 Įrašytas: 2011-02-22 20:55 »
Stovint masinai ant laisvu apsuku juntama vibracija. Ar cia variklio pagalviu kalte? Kiek ju yra? Kokia kaina devetos, naujos? Ar imanoma paciam iziuret/patikrint palindus po masina,kaip?
AR166 AR159

Neprisijungęs Vital

• Veteranas
  • Įrašai: 1776
  • Vehicle: 1998 Alfa-Romeo 156
  • masina hoc i staraja, no svidu niustalaja...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2011-02-22 21:15 »
Stovint masinai ant laisvu apsuku juntama vibracija. Ar cia variklio pagalviu kalte? Kiek ju yra? Kokia kaina devetos, naujos? Ar imanoma paciam iziuret/patikrint palindus po masina,kaip?
as su stoike ir monteruote jas tikrinu.
po masyan palendi turi rasti trys pagalves:
prie greiciu dezes viena stovi didele kolba-varyklio pagalve
toj puseje kur paskirstymo dirzas ten irgi tokia pati kolba
per vidury automobilio stovy irgi pagalve
na ir virsuje kaip kaulas prie paskirstimo dirzo yra igi pagalveles (labiau kaip stabilizatorius kad nevaiksciotu varyklis kada gazo duodi) ;)
dar 156 2.4jtd buvo vibracija nedidele del Denferio-gali irgi paziuret
Buvo: Alfa Romeo 156 1.8TS `98
Fiat Punto 1.3MJet '05
Yra: e87 Mpak '08, Volvo s40 fl '07

Neprisijungęs OggYs

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2012-01-26 18:53 »
Sveiki. Gal kas susidure su tokia problema, kad atsiranda didele vibracija vaziuojant 6 pavara? :) kai vaziuoji ant 1-5 pavaros viskas gerai, jokios tokios stiprios vibracijos nesijaucia, bet kai ijungi 6 pavara prasideda stipri vibracija net pavaru perjunginejimo rankenele stipriai dreba :D Vaziuojant tokiu paciu greiciu ant 5 pavaros tokiu paciu greiciu viskas gerai.

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2012-01-26 20:05 »
tai gal vaziuoji ant 60-6begiu? :)

Neprisijungęs OggYs

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2012-01-26 20:11 »
tai gal vaziuoji ant 60-6begiu? :)
As ka i durna tau panasus? Pas mane ant 6 tokiu greiciu jau uzgestu. Greitis apie 100-110, didinant dar greiti vibracija truputi mazieja, bet vistiek lieka lb didele. Vaziuojant 100-110 ant 5 pavaros viskas ok.

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2012-01-27 10:07 »
nezinau,nemaciau,panasus ne panasus.... :D o jai rimtai, tai reik viska konkreciai parasyt-paskui jieskosim problemos sprendimo.... :) koks variklis ir tt...
« Paskutinį kartą keitė: 2012-01-27 10:11 sukūrė ALmanas »