"Normalus" - tai tas, kuris nešaukia ant kiekvieno kampo "byemdabja fareva" arba "alfa rulez" beigi plešia maikes, kad visi kiti yra "lochai" arba "koncervativūs", "pilki", "iprasti", "neįdomūs".
"Normaliam" vairuotojui reikia automobilio, su kuriuo galėtų važinėt iš taško A į tašką B, ir nemąstys kas dieną "kas čia do lemputė užsidegė?", "kodėl plastmasės barška?", "kodėl gazą spaudžiant dingsta trauka?", "kas čia pas mane su elektra daros?". Deja, kad ir kiek pūstųsi "alfistai" beigi "alfafanai", Alfa nėra "normalus" automobilis "normaliam" vairuotojui. Kad ir kiek vokiečiai įnešė pasikeitimų į kokybės vadybą, bet tie, kas perka Alfas yra "petrol heads", anot J.C., t.y. kiek paplaukę.
Aš pats taip pat žiūrinėjausi 159-ą, bet pasėdėjus joje palikau prie savo 166-os. Kaip "petrol head'ui" tai jau nebe tikra Alfa (varikliai, važiavimas, valdomumas), o kaip "normaliam" vairuotojui, tai, na, trūksta kažko... Tas trūkumas ypač jaučiamas "pilno faršo" segmente, moki daugokai, o gauni, "kaip italą, neblogą auto".
P.s. tai tik mano nuomonė.
P.p.s. vis tik galvoju apie naudotos 159-os pirkimą. Juk aš galų gale ne "normalus" vairuotojas.