Autorius Tema: Vairo Stiprintuvo sistemos isleidimas  (Skaityta 14791 kartus)

denon

• Svečias
Vairo Stiprintuvo sistemos isleidimas
« Įrašytas: 2010-02-24 17:41 »
sveiki,afla 146.1.6.99m.baisiai kaukia stiprintuvas..buves seimininkas buvo supyles kazkokio 'sTp Power Steering fluid' geltonos spalvos. zadu keisti i nauja skysti,siand ziurejau sukau galva kaip isleisti senaji..gal kas zinote kaip isleisti senaji skysti? por kur ir kaip prieiti galima butu? ar reikia po masina lysti? gal kam yra teke?aciu.

Neprisijungęs Fragziukas

• Lankytojas
  • Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vairo Stiprintuvo sistemos isleidimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-02-24 21:16 »
lysk po masina atjunk slanguti kuo zemesniam taske, ant neuzvestos masinos geriausiai pasukiok vaira, ir pilk koki ATF2 ar kita dextron pagrindu gaminama vairo stiprintuvo skysti.
Nisan mikra 1.0 91m (gyvulys nemasina)
nisan primera 2.0 92m
audi 80 1.8 91m
honda prelude 3.0 v6 92m (japonu rinkai skirta, "apsurdiskas greitis" :-D
ar 146 1.9 td 97m
ar 146 2.0ts 96m
ar 145 1.9td 99m

denon

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-02-24 23:28 »
gerai pasikelsiu masina ir lysiu po ja ieskoti:)
o kokia mazdaug kaina tokio gero skyscio? ir ar sistemai uzpildyti uzteks vieno bakelio ar bonkutes.?
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-24 23:30 sukūrė denon »

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-02-25 01:48 »
Siaip sukioti ant tuscio panasiai kaip ir motora burzginti ant tuscio, be tepalo, bet pakeisti kitaip ganetinai sudetinga (forume labai daug apie tai buvau rases), bet kad kaukia jis tau tai man keista, logiskai kad uzkaites neturetu kaukti jei yra tepalo, nesvarbu koks jis, bet jis naujas. Jei keisi patarciau naudoti tik Mobil arba Castrol, kodel? atsakyma suzinosi prie -15 ir zemiau, kai bus lauke. Pilk tik dexron II arba dexron III. siaip manau kad su 1l nesutilpsi, bet 2l uzteks  ;)

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-02-25 09:22 »
Siaip sukioti ant tuscio panasiai kaip ir motora burzginti ant tuscio, be tepalo, bet pakeisti kitaip ganetinai sudetinga (forume labai daug apie tai buvau rases), bet kad kaukia jis tau tai man keista, logiskai kad uzkaites neturetu kaukti jei yra tepalo, nesvarbu koks jis, bet jis naujas. Jei keisi patarciau naudoti tik Mobil arba Castrol, kodel? atsakyma suzinosi prie -15 ir zemiau, kai bus lauke. Pilk tik dexron II arba dexron III. siaip manau kad su 1l nesutilpsi, bet 2l uzteks  ;)
man ant 1555 1l buvo ir per daug biski. na kokia 100mldar liko :)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-02-25 11:35 »
man ant 1555 1l buvo ir per daug biski. na kokia 100mldar liko :)

Nu as savo 155 2.0 TS keiciau tai supyliau daugiau nei 1l tikrai  :) gal nepilnai isleidai sena?

denon

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-02-25 12:46 »

taigi nupirkau alfa jau su kaukianciu vairu,kaukia lb o kaip sukioji isvis baisiai! atsuku dangteli na o ten yra to skyscio matosi,bet ne iki virsaus ar puses bakelio. pilsiu gera,gall susitvarkys ir nekauks..nzn net ka ir galvot,labiausiai bijau kad suvarytas stiprintuvas nebutu..

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-02-25 12:49 »
tikimybe kad suvarytas yra tikrai, kazkaip keista kad kaukia, ant tuscio kad kautu arba prie dideliu salciu tai suprantu  ;)

denon

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-02-25 14:44 »
sakes,tokiu dalyku nemoku remontuot,o servisuose paims  ziauriai..o as blyn moksleivis dar:D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-02-25 15:01 »
sakes,tokiu dalyku nemoku remontuot,o servisuose paims  ziauriai..o as blyn moksleivis dar:D

Kita desi stiprintuva ir viskas, jei vaziuosi i betkoki servisa tikra nuples, forume yra aprasyta servisai kur geriausiai tvarkyti alfas, siaip galima jei taviskis suejes sena tvarkyti arba deti kita deveta  ;)