Autorius Tema: stabilizatorius  (Skaityta 31144 kartus)

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
Ats: stabilizatorius
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-10-27 13:10 »
As pirkau pas roxxy poliuretanines ivores stabilizatoriaus tai sake butinai reikia sutept su vario tepalu.

Neprisijungęs weetka

« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-11-09 20:26 »
Taigi, vyriukas "Pas Vilių" sakė taip - jokio tepalo ant gumų! Sutepti galima muilu (ar geriau nežinau :) ).
Linas poliuretanines sutepė "variniu" tepalu ir pasakė kad kai broliai lietuviai pataupo (sutepa bile kuo), rezultatai būna nelabai :)

Neprisijungęs tAS pATS

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2011-08-19 16:42 »
sveiki, noriu paklaust apie stabilizatoriu prie balkio, jis man barska, na meistrai sake kad ivoriu neber. Zodziu nuvarau i servisiuka ir sako man:
1. Naujas brangus
2. Galime restauruoti (kazkaip jie pakeicia kazkokias gumas) 250LTL (nes daug ardymo)
3. Isvis galima ji ismest, nes tipo jei neskraidai kaip be galvos tai jis nereikalingas, motyvavo tuom, kad mezesniais varikliais masinom isvis tokiu nera.

Labai prasau, parasykit savo nuomone, is karto dekoju.
BMW E60
3.0d

пазлы trefl

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2011-08-19 16:57 »
sveiki, noriu paklaust apie stabilizatoriu prie balkio, jis man barska, na meistrai sake kad ivoriu neber. Zodziu nuvarau i servisiuka ir sako man:
1. Naujas brangus
2. Galime restauruoti (kazkaip jie pakeicia kazkokias gumas) 250LTL (nes daug ardymo)
3. Isvis galima ji ismest, nes tipo jei neskraidai kaip be galvos tai jis nereikalingas, motyvavo tuom, kad mezesniais varikliais masinom isvis tokiu nera.

Labai prasau, parasykit savo nuomone, is karto dekoju.

Juokingi tokie meistrai kurie geriau zino uz gamintojus ko reikia ir ne, dar neteko matyti auto be stabilizatoriaus, tai spresk pats :D
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs tAS pATS

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2011-08-19 19:28 »
tada sakykit ar stabilizatoriaus ivores galima pakeisti ar ne, nes man jie sako kad jis neardomas t.y. tik nauja reiktu pirkti, tipo tos gumos kazkaip uzcirintos ar kazkas?
BMW E60
3.0d

пазлы trefl

Neprisijungęs tAS pATS

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2011-08-19 19:29 »
uzvirintos ar apvirintos  ::)
BMW E60
3.0d

пазлы trefl

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2011-08-19 19:35 »
uzvirintos ar apvirintos  ::)

cia apie priekini kalba eina?
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs tAS pATS

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2011-08-19 19:40 »
taip, priekinis prie balkio
BMW E60
3.0d

пазлы trefl

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2011-08-19 19:53 »
man irgi jas keite,bet kiek supratau tai yra ju ir nauju pirkti ir kainos tikrai ne tokios kaip rasei.man pazystamas is serviso ,tai idejo pagrindinio dirzo juosta,tik nezinau ar vietoje senos gumos ar ant jos apviniojo,ir patikino kad tikrai ilgiau laikis nei sakykim neaiskios firmos kuris vadinasi originalas :) tai vazineju jau kazkur puse metu,jokiu garsu is jo,tai manau ir laikis,nes jau keliom taip dare. o ir darbas kainavo kazkur apie 70lt.balki nuiminejo,gal dedant naujas gumas kaip priklauso darbo truputi ir daugiau,bet tikrai nemanau kad tiek kainuos kaip tau sake.ir pabandyk nuvaziuoti pas kitus meistrus ;) kazkaip nerimtai cia jie atrodo is tavo pasakojimo
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #29 Įrašytas: 2011-08-19 19:58 »
tada sakykit ar stabilizatoriaus ivores galima pakeisti ar ne, nes man jie sako kad jis neardomas t.y. tik nauja reiktu pirkti, tipo tos gumos kazkaip uzcirintos ar kazkas?
kur cia tie juokdariai, paskyk, kad kiti nevaziuotu ten ;D viskas ten keiciasi, gumos po koki 15-20 lt, na o darbo bsiki ten yra, bet ne tokia kaina kaip galva nukelt ;D
without heart we would be mere machines