cia aisku ne sprendimas del ventiliatoriaus: gal saugiklis ikistas per didelio nominalo, jei dega variklis o ne saugiklis..
Manot neieskojau priezasciu,tik keiciau viena po kito,nejuokaukit... Ir peciu keiciau, nes varvejo ir laidus tvarkiau ir saugiklius tikrinau, termostatus keiciau...Sena motoriuka atidaviau elektrikui, sake apvejos nesudege,tik visa elektronika uzlieta.Tvarkiau viska pas musu meistriukus vilniuje giriu, musolini, manau tikrai jie jau zino ka daro, dar pas Andriu is krekenavos.
Pasinaudok paieska.. Yra kalnas temu apie tai, kaip padaryt kad varikliukas nesuslaptu. Beja, 450lt -kosmine kaina.Jei ka, tinka nuo angliskos.
Citata iš: justs 2012-04-23 22:12Pasinaudok paieska.. Yra kalnas temu apie tai, kaip padaryt kad varikliukas nesuslaptu. Beja, 450lt -kosmine kaina.Jei ka, tinka nuo angliskos.Ieskojau...bet dabar man rupi kai senaji ventiliatoriu prikelti...Izoliacija nuo vandens antroje vietoje...Nervina kad Klaipedoje nera kur kreiptis su Alfa...
Citata iš: Ajli 2012-04-25 00:08Citata iš: justs 2012-04-23 22:12Pasinaudok paieska.. Yra kalnas temu apie tai, kaip padaryt kad varikliukas nesuslaptu. Beja, 450lt -kosmine kaina.Jei ka, tinka nuo angliskos.Ieskojau...bet dabar man rupi kai senaji ventiliatoriu prikelti...Izoliacija nuo vandens antroje vietoje...Nervina kad Klaipedoje nera kur kreiptis su Alfa... Kazka jei neklystu esu skaites, kad tink nuo Lagunos ten toki uz 50lt nupirktum, nu bet tu pasitikslink.