Autorius Tema: Antipraslydimas ir traukos kontrole??  (Skaityta 13424 kartus)

Dr.M

• Svečias
Ats: Antipraslydimas ir traukos kontrole??
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-03-09 12:51 »
Aisku. Bandysiu. Bet po daug ieskojimu nete, rasymu net patiem italu alfa dealeriam, gauti atsakymai yra tokie (stai ka man pavyko suzinot):100kw alfose buvo atvesti laidai gamykliskai, kai kuriose, bet ne visose buvo nesumontuoti laidai tik is dashboard i ECU, kurie jungia lempute kruizo, pas mane greiciausiai ju nera, nes nei darant test, nei jungiant degima, jokia kruizo lempute nepasirodo :( Taciau tuos laidus kazkaip labai paprastai galima susivedziot. Kitas, pagrindinis skirtumas, isleidziant alfas is gamyklos, buvo jungiami kompai, ir alfom su kruizu, Kruizo funkcija buvo suaktyvinama, kitom, be kruizo, buvo deaktyvuojama. Patarimas buvo, susirast 100kW alfa gamykliskai su kruizu ir pasikeist savo kompa i ta. Bet gal butu imanoma, nusikopijuot visa kompa susiradus tokia alfa jau su gamykliskai idetu kruizu ir ta jo kompo kopija uzrasyt ant maniskio? Taciau, su salyga, kad rytoj vaziuosiu i Vimota ir man keis programa, as rizikuociau prarast ta programa..? nu velniai rautų! velniai rautų!.. Ar tik neteks atsisakyt sito malonumo :(

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-03-09 13:05 »
na taip, jei padarys tau programą, o tu staiga įmesi kita kompą į savo mašiną, tai programos neliks. jį koreguojama pačiame kompe. manau žinai ;)
nebent imi stock kompą iš auto, kuri turi cruizą, nusiveži tą kompą į vimotą. ten jis nuskaito visą programą iš kompo, kuriame yra aktyvuotas kruizas. tada visą tą gėrį permeta į tavo kompą ir toliau mappina programą, kad išgaut daugiau galios. vienu šūviu du zuikiai :) na bet čia tik aš taip manau. gal yra kokių keblumų tam, nžn.
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-03-09 13:09 »
Radau!  :du: Reikia susijungti laidus, susidet visas rankeneles ir vaziuot pas zaza. Zazas aktyvuoja per ~20 min! Begu ieskot laidu, ir jei viskas bus ok, ar tik neteks daryt neplanuota kelione i kauna pries rytojaus Vimota. O gal aktyvuot galima nieko neperrasant. Kad ir kaip bebutu, pranesiu kai viskas bus aisku :) Labai dekui uz info, ziauriai padejai, lieku alaus skoloj!  :alaus:

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-03-12 11:27 »
Radau tema, kur rasoma: "As tik prijungiau kruizo valdyma prie saugikliu bloko, prietaisu skydelio ir variklio valdymo bloko. Zazas aktyvavo mazdaug per  20 min.".. Gal kas daret, galetumet kiek placiau papasakot ka reikia jungti? reikia kazkokiu papildomu fiskiu? Papildomu laidu? Butu labai labai gerai... Su foto butu daar geriau!

Neprisijungęs Vojtekino

« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-05-28 21:40 »
Sveiki,

As del traukos kontroles. Pas mane ji tarkim yra, bet kame pasireiskia jos darbas? Pas mane ratai vistiek prasisukineja, tik kad geltona traukos lempute uzsidega tuo metu kai ratai sukasi, o daugiau nieko, ratai nestabdomi.. Pavyzdziui, C5'am su analogiska sistema, kai ziema paspaudi gaza daugiau, tai ratai yra pristabdomi, manau taip ji ir turetu veikt. Ar pas jus irgi taip pat? Ar pas mane kazkas neveikia? Aciu.

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-05-28 21:52 »
Kai siaip tai siek tiek prasisuka ir pas mane, bet pavyzdziui ziema kai slidu tai labai jaucias. Gali gaza dugna spaust nei apsukas kyla nei ratai prasisuka pristabdomi.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD '02-12-30 110 KW

Neprisijungęs jeeghad

« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-05-31 10:59 »
Sveiki,

As del traukos kontroles. Pas mane ji tarkim yra, bet kame pasireiskia jos darbas? Pas mane ratai vistiek prasisukineja, tik kad geltona traukos lempute uzsidega tuo metu kai ratai sukasi, o daugiau nieko, ratai nestabdomi.. Pavyzdziui, C5'am su analogiska sistema, kai ziema paspaudi gaza daugiau, tai ratai yra pristabdomi, manau taip ji ir turetu veikt. Ar pas jus irgi taip pat? Ar pas mane kazkas neveikia? Aciu.

pas mane prasuka ratus taip pat. taciau veiksminguma tos traukos sistemos pajauciau tada kai ant slapio asfalto del staigaus manevro ir padilusiu padangu masinos galas norejo aplenkt kapota :D sumirgalino geltona lempute ir masina vel tiesiai atsistojo ant kelio..

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-05-31 14:24 »
Sakau kad taip tai prasisukinej bet va ant slape asfalto ar ziema tai labai jaucias.

Neprisijungęs Vojtekino

« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-05-31 15:36 »
Nu nezinau, pas mane tai ir ziema nieko nesijaucia, gali sukti ratus ilgai ir nuobodziai.. gal reikia sudilusiu padangu ir slapio asfalto isbandymui  :begam:

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-05-31 17:42 »
ant asfalto vistiek kazi ar iseis gerai paziuret, o kai ant ledo buna tai pirmu begiu gazas dugnas apsuku apie 1000 tebun ir po biski spurd i prieki. cia kai uznes ir islygin tai cia daugiau stabiluma kontrole, o kai is vietos tai jau ale antipraslidimo tik alfoj aisku kaip ir daug kur viskas i kruva suplakta.