Aisku. Bandysiu. Bet po daug ieskojimu nete, rasymu net patiem italu alfa dealeriam, gauti atsakymai yra tokie (stai ka man pavyko suzinot):100kw alfose buvo atvesti laidai gamykliskai, kai kuriose, bet ne visose buvo nesumontuoti laidai tik is dashboard i ECU, kurie jungia lempute kruizo, pas mane greiciausiai ju nera, nes nei darant test, nei jungiant degima, jokia kruizo lempute nepasirodo

Taciau tuos laidus kazkaip labai paprastai galima susivedziot. Kitas, pagrindinis skirtumas, isleidziant alfas is gamyklos, buvo jungiami kompai, ir alfom su kruizu, Kruizo funkcija buvo suaktyvinama, kitom, be kruizo, buvo deaktyvuojama. Patarimas buvo, susirast 100kW alfa gamykliskai su kruizu ir pasikeist savo kompa i ta. Bet gal butu imanoma, nusikopijuot visa kompa susiradus tokia alfa jau su gamykliskai idetu kruizu ir ta jo kompo kopija uzrasyt ant maniskio? Taciau, su salyga, kad rytoj vaziuosiu i Vimota ir man keis programa, as rizikuociau prarast ta programa..? nu velniai rautų! velniai rautų!.. Ar tik neteks atsisakyt sito malonumo