Autorius Tema: 2.4 JTD variklio valdymo blokas  (Skaityta 9925 kartus)

mariokas

• Svečias
Ats: 2.4 JTD variklio valdymo blokas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-12-21 14:49 »
gal kas turite el shema is eLearn variklio valdymo bloko , spyneles ir imobilaizerio?

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-12-21 15:27 »
patiko man tas "nezinau kaip tiksliai paaiskinti, bet paaiskinsiu".as tada tau paaiskinsiu.Tas ziedelis - tai imobilaizerio antena, o uzvedimo spynele- atskiras mechanizmas atrakinti vairui ir sujungti kontaktinei grupei.as galiu visai su kitu raktu sukti spynele o kita rakta laikyti prie imobilaizerio antenos.logiska?turi suveikti.o kad gaudo 100 raktu cipu tai tikrai netikiu.tai va ka as ir darau. ir nesiveda.beje, ar yra variklio valdymo bloko saugikliai kur nors?
as tau dar karta aiskinu mokslinciau,kad antena gaudo per viduri cipa todel jis turi but rakte jei tu ji laikysi salia rakto jis nepagaus jis turi but per viduri to ziedo o jei kuri dar su senu raktu tai jis pagauna cipa kuris yra tame rakte,td porai valandu gali palikt masina kol nusimus klaidos jei kurei su senu cipu
ar gt

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-12-21 16:12 »
patiko man tas "nezinau kaip tiksliai paaiskinti, bet paaiskinsiu".as tada tau paaiskinsiu.Tas ziedelis - tai imobilaizerio antena, o uzvedimo spynele- atskiras mechanizmas atrakinti vairui ir sujungti kontaktinei grupei.as galiu visai su kitu raktu sukti spynele o kita rakta laikyti prie imobilaizerio antenos.logiska?turi suveikti.o kad gaudo 100 raktu cipu tai tikrai netikiu.tai va ka as ir darau. ir nesiveda.beje, ar yra variklio valdymo bloko saugikliai kur nors?
as tau dar karta aiskinu mokslinciau,kad antena gaudo per viduri cipa todel jis turi but rakte jei tu ji laikysi salia rakto jis nepagaus jis turi but per viduri to ziedo o jei kuri dar su senu raktu tai jis pagauna cipa kuris yra tame rakte,td porai valandu gali palikt masina kol nusimus klaidos jei kurei su senu cipu

Ta ir bandziau paaiskinti, zmogui nedaeina  :D tegul bando gaudyti imobilaizerio reikiamo signala kazkur anapus  ;D

mariokas

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-12-22 09:35 »
viskas ok su code, isjungia man, bet variklis nepasileidzia, idomu kame reikalas
« Paskutinį kartą keitė: 2009-12-22 12:01 sukūrė mariokas »

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-12-22 17:32 »
viskas ok su code, isjungia man, bet variklis nepasileidzia, idomu kame reikalas

Is kokio miesto esi? Nurodysim elektrika koki rimtesni, reikia jungti masina prie kompo ir t.t.

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-12-22 17:33 »
O jokia kita lempute, pav. variklio, nedega?
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

mariokas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-12-22 17:59 »
Vilnius..

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-12-22 18:01 »
Taigi vilniuje sitiek alfistu, pradedant Musoliniu, Giriumi ir dar velniai zino kuom, vilnieciai manau galetu pakomentuoti labiau  ;)

mariokas

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-12-22 18:08 »
tai va matai, kad nekomentuoja, issikvieciau elektrika kad maitinimus patikrintu, man tokia mintis dar buvo - ar tik nereikia keiciant kompa piriprogramuoti?

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-12-22 18:19 »
tai va matai, kad nekomentuoja, issikvieciau elektrika kad maitinimus patikrintu, man tokia mintis dar buvo - ar tik nereikia keiciant kompa piriprogramuoti?
nieko ten nereikia,jeigu nesikuria tai gal bloga arba netinkama kompa nusipirkai:) arba bedos ieskok kitur:)
ar gt