patiko man tas "nezinau kaip tiksliai paaiskinti, bet paaiskinsiu".as tada tau paaiskinsiu.Tas ziedelis - tai imobilaizerio antena, o uzvedimo spynele- atskiras mechanizmas atrakinti vairui ir sujungti kontaktinei grupei.as galiu visai su kitu raktu sukti spynele o kita rakta laikyti prie imobilaizerio antenos.logiska?turi suveikti.o kad gaudo 100 raktu cipu tai tikrai netikiu.tai va ka as ir darau. ir nesiveda.beje, ar yra variklio valdymo bloko saugikliai kur nors?
Citata iš: mariokas 2009-12-21 13:01patiko man tas "nezinau kaip tiksliai paaiskinti, bet paaiskinsiu".as tada tau paaiskinsiu.Tas ziedelis - tai imobilaizerio antena, o uzvedimo spynele- atskiras mechanizmas atrakinti vairui ir sujungti kontaktinei grupei.as galiu visai su kitu raktu sukti spynele o kita rakta laikyti prie imobilaizerio antenos.logiska?turi suveikti.o kad gaudo 100 raktu cipu tai tikrai netikiu.tai va ka as ir darau. ir nesiveda.beje, ar yra variklio valdymo bloko saugikliai kur nors?as tau dar karta aiskinu mokslinciau,kad antena gaudo per viduri cipa todel jis turi but rakte jei tu ji laikysi salia rakto jis nepagaus jis turi but per viduri to ziedo o jei kuri dar su senu raktu tai jis pagauna cipa kuris yra tame rakte,td porai valandu gali palikt masina kol nusimus klaidos jei kurei su senu cipu
viskas ok su code, isjungia man, bet variklis nepasileidzia, idomu kame reikalas
tai va matai, kad nekomentuoja, issikvieciau elektrika kad maitinimus patikrintu, man tokia mintis dar buvo - ar tik nereikia keiciant kompa piriprogramuoti?