Autorius Tema: Naujas Alfa savininkas  (Skaityta 49956 kartus)

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 39
  • Jonava TM RALLY LAUKT NEGALI
    • Žiūrėti profilį
Ats: Naujas Alfa savininkas
« Atsakymas #90 Įrašytas: 2010-01-17 18:23 »
Tesiant mano naujojo Alfa savininko tema,tai problemos tik dideja  :( .Penkatdieni pakeite visus dirzus,guoliu,filtrus ir t.t. Test drive normaliai pravaziavau tik sestadieni ir prasidejo........ramiai vaziuojant viskas ok,bet pabandziau uzsukti apsukas iki raudonos skales ir uzsidege purkstuku lempute ir pajauciau kad apsukom priartejus prie 4 tukst.apsuku lyg ir kasko truktu varikliui ( galios ).
Na atsirado reikalas sustoti.Isjungiu motora,paskui bandau uzsikurti ir nieko ..... starteri suka,bet nesikuria.Palaukiau apie 5 min.ir kuo puikiausiai uzsikure.
Vel ramiai vazinejau ir pravaziavau kokius 180 km.viskas ok.Sugalvojom naktypieciu uzkasti ir tycia paspaudziau gaza link McDonald'o ( patikrinti ar vel tas pats bus ar ten tik sutapimas buvo su ta lempute purkstuko ) lempute vel uzsidege.Laukiant eilei kale man spaudimas i galva,kad reikia pabandyti uzgesinti varikli ir paziureti kas bus ! Rezultatas toks,kad prastovejau nuo 1:00 iki 2:20 nakties prie McDonald'o  :o (jau 5min. nepadejo ).Bet vel kaip niekur nieko is kaskielinto karto uzsikure (AR negesinau iki namu ).Siandien uzgesinau motora ir niekaip neuzkuriau :( .
Ijungus degima purkstuku lempute uzgesta,bet degima ilgiau palaikius vel inai uzsidega ir laikant degima labai jau ilgai uzia kuro siurblys,tai rytoj tempiu auto kad tikrintu siurbli.
Ir dar sutapimas ar kaskas,bet po to susvaigimo su uzkurimu,tai kaip vel uzkurdavau (palaukus keleta minuciu del tos purkstuko lempos),tai neveigdavo peciukas (na nepustadvo vejo,bet sklendes viduj darinejasi ).Siandien jau peciukas veike.
Tai tiek vargo po savaidgalio......
P.s.o dar eilei laukia ABS ir airbag lepuciu uzgesinimas (na skydelis darosi panasus i kaledine egles girlenda).
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91 Įrašytas: 2010-01-17 18:32 »
Del to uzraso ant ekrano, tai kazkuri sklende sugedus oro, man taip buvo tai keiciant ventiliatoriu rado vidines apytakos skelnde buvo uzsikirtus ir varikliukas sudeges  :smilie: kiek mokejai jei nepaslaptis uz savo masiniuka?

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92 Įrašytas: 2010-01-17 18:35 »
Del to uzraso ant ekrano, tai kazkuri sklende sugedus oro, man taip buvo tai keiciant ventiliatoriu rado vidines apytakos skelnde buvo uzsikirtus ir varikliukas sudeges  :smilie: kiek mokejai jei nepaslaptis uz savo masiniuka?
Mokejau 7300 lt.
Va sita pirkau http://www.autogidas.lt/skelbimai/alfa-romeo-166-jtd-sedanas-1999-0119176629.html
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93 Įrašytas: 2010-01-17 19:16 »
Mokejau 7300 lt.
Va sita pirkau http://www.autogidas.lt/skelbimai/alfa-romeo-166-jtd-sedanas-1999-0119176629.html

Spalva gera, bazine komplektacija, rida itartinai mazoka atkreipiant demesi i apsitrinusi siek tiek begiu siciaga ir pedalu gumas  ;) p.s. cia tik siaip pastebejimas  :) bet labai nedaug mokejai tai nors nera labai skaudu kai pradeda gesti  ;)

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94 Įrašytas: 2010-01-17 19:24 »
Del ridos,tai skelbime klaida isivele.Tikra rida 271 000 km.taip ir ant spidometro rodo.O ir pirkau ja del to,kad kaina man i nauda,nes as pats linkes viska savom rankom susitvarkyti ir geriau as i ja sukisiu 2-3k,bet zinosiu kas kur ir kaip.O siaip nemazai as ju ziurejau,tai pirmi itarimai pas daugeli buna,kad rida 150-170 k.ir viskas jau sukeista (kaskaip nepasitikiu tokiais komentarais-pasakimais).Del to ir emiau sia auto,nes  pas sita AR turbina nauja ideta ir viskas,tai susikeisiu as pats viska ir busiu tikrai ramus.Ir kaina atsistos i noramius remus :) .
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95 Įrašytas: 2010-01-17 19:37 »
žinau šitą. teko išbandyt kai sau 166 ieškojau. rida iš karto sakau, kad atsukta. nes prie manes ji buvo apie 260 ar 270 k km. pardavinėjo gan rimtas žmogus (firmos direktorius). italų fanas. kai nutariau jos atsisakyti, jis sakė ne bėda, nes turi sūnų, kuris su ja važinės. tai gal sūnus ir pardavė, nes nemanau, kad jis būtų užsiėmęs tokiom nesamonėm. dėl visos info ką žinau apie ją.. ji lietuvoj nuo lyg 2005 ar 2006 m. pagrinde ją prižiūrėjo zazas (teko su juo asmeniškai apie ją kalbėti). viskas  buvo perrinkta. sankaba nauja, tvarkyta turba, karteris, keisti diržai ir pan.  bet tas buvo daryta gan seniai. ir po to nemažai su ja nuvažiuota. važiuoklė irgi kažkur tvarkyta. nors nebarškėjo niekas, galiniai ratai buvo išsiskėtę. sakė tipo taip turi būt, nes meistrai minėjo, kad dar atsistos į vietą  :-X :D nu nu sakau. jau net ir padangos buvo paėstos iš vidaus. kadangi žmogus pats tuo neturėjo laiko užsiimt, pardavimą jam tvarkė viena gariūnų firmelė, kuri tą mašiną apie pusę metų pardavinėjo.. deja nesėkmingai. žmogeliui trūko kontrybė ir jis ją atsiėmė. bet pasiėmė prastenės būklės nei atidavė. akumas buvo miręs, bagažinės užraktas visą laiką klaksėjo ir atsidarinėjo, kuro nebuvo (paliko su pilnu baku), praktiškai visą laiką prastovėjo kas vėliau jautėsi iš važiavimo. be to ji man netraukė. galiu tą tvirtint, nes pasižiūrėt buvau atvažiavęs su savo lybra 2.4 jtd. tai nėra ką lygint traukos. visa mano apžiūra vyko rugpjūčio pabaigoj. tad nežinau jos būklės šiai dienai.
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96 Įrašytas: 2010-01-17 19:51 »
na paskaičiau visą temą.
kaip ir viskas atitinka. jei turėsi kantrybės, susitvarkysi.
o kad viskas buvo keista ir tvarkyta, tai šiuo atveju nėra tik šiaip komentaras ar pasisakymas, nes tą patvirtino pats zazas, kuris tvarko ir daugiau buvusio savininko italų.
beja, kiek minėjo savininkas jis beveik visa perdažyta. bet ne dėl avarijų, o dėl įvairių pabraižymų. nors pats dažymas nėra labai gerai atliktas (yra nutekėjimų, kapotas jau apsilupęs).
sėkmės eksplotuojant ;)

ps kai aš domėjausi, jos galutinė kaina buvo 10000 lt.

buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97 Įrašytas: 2010-01-17 20:46 »
Stasius esi 100% teisus,taip cia ta pati apie kuria kalbejai.Na vien del info tai ramiau,nes man ta pati sake(jeigu butu melaves,tai pasakotu jau kita istorija arba sena butu iskreipta).
Pardavinejo sunus,jis pries 2 menesius issilaike teises ir ja eksplotavo.Tevas jo tikai rimtas zmogus,teko su juo bendrauti.Ir apie Zaza esi teisus,jis irgi sake,kad visa servisa atlikinejo jis.
As ja atvariau i servisa pas chebra,jie man ja ispurte ir plius minus pasake kiek kainuos viskas sutvarkyti,tai sunui ir pasiuliai uz ja max 7k.Tie 300lt.tai mano gerumo protrukus  ;D .
O del kantrybes,tai ne tokius lavonus teko prikelti  ;) .Manau i 3-4k.suma remontams tilpsiu   ::).
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98 Įrašytas: 2010-01-18 02:19 »
.Manau i 3-4k.suma remontams tilpsiu   ::).
optimistas :D
jei netraukia , greiciausiai turba eis i remontus, ten kaina nuo 800 lt prasides... pradziai paziurek ar visos slangos sandarios be skyliu ir mazdaug kiek kuro eda? jei daugiau nei priklauso  bent  is savo patirties sakyciau turbai paskutinioji eina
 purkstukai siaip naudoti palyginus nedaug jei reikes keist , tai 100-150 lt uz vnt....
del galiniu ratu isvirtimo teks tau arba restauruot gumas arba naujas det . del restauravimo cia pilna info... bet irgi kainuos normaliai  pas mane galas ta pacia beda turejo tai ~ 1000 lt grubiai priskaiciavo
del kondiskes . kartais irgi ta pati uzrasa mesdavo , bet jis pats savaime susitvarkydavo tai net nzn kas prie ko cia :)

o del kainos 7k litu  normali suma .... as savo 2002m 2.4 jtd su 270k  tikru km . uz 7k atidaviau, ki8ek zinau dar vaziuoja...
« Paskutinį kartą keitė: 2010-01-18 02:22 sukūrė mod »
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99 Įrašytas: 2010-01-18 02:25 »
toki uzras man tik vasara mesdavo dabar kai orai salti tokio uzraso nematau manau kad tai su klima surista o nors ir gali buti kad ne nes jai tau dabar meta toki uzrasa klima tikrai dabar neveikai nes saltas oras