Autorius Tema: Naujas Alfa savininkas  (Skaityta 49968 kartus)

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 39
  • Jonava TM RALLY LAUKT NEGALI
    • Žiūrėti profilį
Ats: Naujas Alfa savininkas
« Atsakymas #80 Įrašytas: 2010-01-12 00:12 »
Ai ir del vaziuokles,tai buvau pries perkant nuvares AR i servisa,ten dirba zmogelis kuris turi nuosavas AR-156 ir AR GTV ,tai jis ir mane nuramino,kad iki pavasario dar galiu drasiai atvaziuoti su sia vaziuokle.Jis ir apsviete kiek kas kainuoja AR detales  ::)
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81 Įrašytas: 2010-01-12 00:19 »
Dekui vanagiux.
Del rakto,tai as pats apie tai neesu susidures,tai pardavejas sake,kad auto metus stovejo garaze.Ir to pasekoje nusedo akumas ir taip prastovejo gan ilga laika.I auto  ideta 2 lygio signalizacija,viskas reaguoja nuo gamiklinio raktelio.Tai pardavejas sako kad del to,kad buvo ilga laika nusedes akumas tai masina pamete rysi su rakteliu (cia liaudiskai tariant).
O del airbag ir ABS ,tai sako kad uzsidege nuo rudenio,kada prasidejo dregnasis sezonas.
Del svirteles ir kitu smulkmenu pats viska zinau,tik esu toks zmogus,kad pas mano auto viskas turi buti ciki piki (ir nesvarbu kiek man  tai kainuos ( as cia ne tik apie finansiska puse)).

gali buti kad abs daviklis kazkuriame rate gavo dregmes ir pradejo durniuoti. O del raktelio tau su juo vedasi masina? Tik nerakina centrinio ar isvis neijungia net signalizacijos? Ar turi atsargini rakteli?

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82 Įrašytas: 2010-01-12 00:32 »
Dekui vanagiux.
Del rakto,tai as pats apie tai neesu susidures,tai pardavejas sake,kad auto metus stovejo garaze.Ir to pasekoje nusedo akumas ir taip prastovejo gan ilga laika.I auto  ideta 2 lygio signalizacija,viskas reaguoja nuo gamiklinio raktelio.Tai pardavejas sako kad del to,kad buvo ilga laika nusedes akumas tai masina pamete rysi su rakteliu (cia liaudiskai tariant).
O del airbag ir ABS ,tai sako kad uzsidege nuo rudenio,kada prasidejo dregnasis sezonas.
Del svirteles ir kitu smulkmenu pats viska zinau,tik esu toks zmogus,kad pas mano auto viskas turi buti ciki piki (ir nesvarbu kiek man  tai kainuos ( as cia ne tik apie finansiska puse)).

gali buti kad abs daviklis kazkuriame rate gavo dregmes ir pradejo durniuoti. O del raktelio tau su juo vedasi masina? Tik nerakina centrinio ar isvis neijungia net signalizacijos? Ar turi atsargini rakteli?
Taip del ABS jis irgi ta pati sako.
O del raktelio,tai jis kaip tik atvare parodyti auto,tai pora kartu neusikure,tai istrauke antra raktely ir iskart uzsikure.Tai supratom,kad mobilaizeris del silpnos batarkes nesuregavo.
Raktai ira du.
Su rakru centrini uzrakina,o va signos tai ju ne :(
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83 Įrašytas: 2010-01-12 01:03 »
Dekui vanagiux.

O del raktelio,tai jis kaip tik atvare parodyti auto,tai pora kartu neusikure,tai istrauke antra raktely ir iskart uzsikure.Tai supratom,kad mobilaizeris del silpnos batarkes nesuregavo.
Raktai ira du.

Siaip raktelyje esanti batareika ir imobilaizeris neturi nieko bendra, batareika skirta valdyti tam mygtukui (arba mygtukams kai ju buna keli).

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84 Įrašytas: 2010-01-12 08:47 »
Dekui vanagiux.
koks ten meistras jei nesupranta kad cipui batarkes nereikia :DD ir kad su abiem raktais kuriasi vienodai:D

Raktai ira du.

ar gt

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85 Įrašytas: 2010-01-12 15:21 »
Raktai ira du.

Tai gal pati signalizacija neveikia ir raktas cia ne prie ko. Siaip yra tokie sokiai su bugnais kaip pririst pulta prie signalizacijos, bet alfos nezinau kaip padaryti.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86 Įrašytas: 2010-01-12 21:41 »
Na kaip ir aisku su tuo raktu ir signalizacija,kad reikia slieku ieskoti kitoj vietoj  :'(
Siandien prisikurenau garaza ir pradejau krapstytis prie savo AR,tai viena beda issprendziu su ABS,kaip ir skaiciau cia ansciau tai reikejo tik dapilti stabdziu skyscio  :D .
Bet pamaciau kita beda,kaip ijungiu posuki,kairy ar desini,tai spidometre tamsa,jokio mirksejimo (posukiu).Isorei viskas ok.
P.s. Gal zinot Kaune koki srota kur galeciau smulkmenu nebrangiai prisirinkti,pvz.keleivio puses kilmeli,poranki,halogena ir panasiai.
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87 Įrašytas: 2010-01-12 22:04 »
Na kaip ir aisku su tuo raktu ir signalizacija,kad reikia slieku ieskoti kitoj vietoj  :'(
Siandien prisikurenau garaza ir pradejau krapstytis prie savo AR,tai viena beda issprendziu su ABS,kaip ir skaiciau cia ansciau tai reikejo tik dapilti stabdziu skyscio  :D .
Bet pamaciau kita beda,kaip ijungiu posuki,kairy ar desini,tai spidometre tamsa,jokio mirksejimo (posukiu).Isorei viskas ok.
P.s. Gal zinot Kaune koki srota kur galeciau smulkmenu nebrangiai prisirinkti,pvz.keleivio puses kilmeli,poranki,halogena ir panasiai.

Del posukiu tai nusiimk apsauga keleivio puseje, prie koju, ten yra reles trys ar keturios, zalia arba geltona bus perdegus del to ir nemirksi, o jos dazniausiai perdega kai pradeda leisti po truputi pecius antifriza  ;) negasdinu o is patirties karcios sneku, man buvo uzpile, tai centrinis nebeveike, pradejo mirkseti sveisa salone ir t.t. vasara buvau isardes ziuriu dregsta, pakeiciau naujas, ipiliau sandariklio sakau gal uztrauks, atejo ruduo ir prakiuro visai.

Halogenai deficitas, tik zinau kas turi stikliuku parduoti, kilimeliu uzsakyk naujus, uz du vienetus priekyje sumokesi 50lt uz kokybiskus su alfa romeo uzrasu, porankio vieno niekas neparduos nes nz ar jis isvis nusiima, tik ta oda nuimti galima, o jis pats ten idetas kad tik sulauzysi nuimdamas visa, nebent pirksi su visa panele.

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88 Įrašytas: 2010-01-12 22:29 »
Gal gali  duoti to zmogaus Alio (tel.nr.)kur turi halogenu stiklus,nes tik stiklo ir reikia.
Ir klausimas kur pirkti tas reles,ar bet kokiam servise turi ju ?
Kilmeliu kaip supratau jau autobravoj reikia uzsakineti..
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89 Įrašytas: 2010-01-12 22:46 »
Gal gali  duoti to zmogaus Alio (tel.nr.)kur turi halogenu stiklus,nes tik stiklo ir reikia.
Ir klausimas kur pirkti tas reles,ar bet kokiam servise turi ju ?
Kilmeliu kaip supratau jau autobravoj reikia uzsakineti..

Kilimeliu uzsakyk bet kur, tiesiog rask firma kuri uzsiima ju gamyba, kaune ju pilna, del halegenu stikliuku pasku andriui 861274081, jei nepardave dar tures, reles gali rasti srotose, paiesko internete ardomu 166 ir viskas, labai nepasakok kas ten per reles srote, nes pirma karta kai pirkau tai per daug pasnekejau tai uz dvi palikau 40lt, kita karta kai pirkau susisukau su 20lt.