Autorius Tema: Langu skyscio purkstukai  (Skaityta 12410 kartus)

Ernass

• Svečias
Langu skyscio purkstukai
« Įrašytas: 2009-11-26 19:10 »
Sveiki.
 Norejau pasidalinti savo patirtimi del vandens skyscio purkstuko kurie pas ALFA 166 daznai uzsikemsa. As juos valydamas netycia sudeginau nes norejau isdziovinti  mikrobangeje ;)) siaip kvailai pasielgiau bet buna. Tai kas turi bedu del ju ar tarkim jie visiskai uzsikimse ir nepravalomi tai turiu jums sprendima as neseniai ju ieskaojau ir originalu neradau tai  puikiai tiko nuo audi A6 modelio jie tokie pat keturkampi tik daug kokybiskesni su geleziniais isejimai.

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
Ats: Langu skyscio purkstukai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-11-26 21:20 »
buvo ir man tik sunkiai sekesi pritaikiti nuo kito modelio. panasus tiko nuo ar156 . bet jie irgi tokios pat prastos kokybes. o audi tai gera mintis kokiu ji metu ??
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-11-26 22:06 »
nepilkit gryno vandens. butinai maisykit arba grinai pilkit ziemini arba vasarinius skyscius ir nesides kalkes..
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Ernass

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-11-27 10:08 »
Zinok metu nezinau :) o kartais tie uzsikimse purkstukai ne musu kalte, pvz kai as pirkau jau pas mane pirmom dienom prastai purske ir buvo uzsikimse tai prielaida darau kad tai pries tai buves savininkas betka pyle, nes mano masina paravaryta is italijos ir ten siltesnis klimatas tai nera kaip vandeniui uzsalti tai jauciu ji ir pyle :).

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-11-28 22:28 »
nu tai ir gavos kariesas  :D
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-12-10 21:25 »
pasmane irgi uzsikise gyvates buvo, bet uzsikise nuo tos hemijos kur pilu, tokia melyna kose paciuose purkstukuose buvo, tai issiimiau purkstukus parsinesiau i kambari uzsivirinau arbatinuka ipyliau vandens i puslitrini sloika, po to ivariau citrinos rugsties trputi atveso ir imeciau purkstukus, kai suburbuliavo ti suburbuliavi, uzsukau dangteli ant sloiko paplakiau ti sakes, kaip nauji, sudejau purskia visos 4 skyles, tik beda kad nesireguliuoja purskimo aukstis uzake juodai, pirkciau siaip naujus jei kas kur uzmatysit duokit zinia, arba jei tinka nuo kitos masinos irgi duokit zinia nes aleksoto turguj nieko panasaus rast man nepavyko.
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-12-10 21:41 »
As purskimo krypti su plona adata atreguliavau kaip norejau  ;).
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-12-10 22:24 »
pasmane irgi uzsikise gyvates buvo, bet uzsikise nuo tos hemijos kur pilu, tokia melyna kose paciuose purkstukuose buvo, tai issiimiau purkstukus parsinesiau i kambari uzsivirinau arbatinuka ipyliau vandens i puslitrini sloika, po to ivariau citrinos rugsties trputi atveso ir imeciau purkstukus, kai suburbuliavo ti suburbuliavi, uzsukau dangteli ant sloiko paplakiau ti sakes, kaip nauji, sudejau purskia visos 4 skyles, tik beda kad nesireguliuoja purskimo aukstis uzake juodai, pirkciau siaip naujus jei kas kur uzmatysit duokit zinia, arba jei tinka nuo kitos masinos irgi duokit zinia nes aleksoto turguj nieko panasaus rast man nepavyko.

As gal pasirodysiu truputi neismanelis...
Pas tave 4 skyles ant vieno purkstuko, ar cia per abu skaiciuoji? Matai, pasidare idomu, nes pas mane vienas purskia 3 kryptim. Tai ir galvoju dabar, ar pas mane ant kiekvieno purkstuko yra po viena skylute uzake, ar viskas gerai.
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-12-10 23:06 »
4 skyles yra purkstuke viename.
Galu gale juk gali paziuret, kiek skyluciu yra, puikiai matosi.
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Ernass

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-12-11 10:30 »
NU tai gi parasiau kad tinka nuo audi A6, ten dvi skylutes ir daug paprastesne konstrukcija.