Autorius Tema: Avarijos ir kiti kriminalai  (Skaityta 388303 kartus)

Neprisijungęs moonshine

Ats: Avarijos ir kiti kriminalai
« Atsakymas #960 Įrašytas: 2016-08-31 16:39 »
Priešingai - jų stengiamasi laikytis kiek įmanoma, bet dažnai susiklosto aplinkybės, kartais net kurioziškos, kurios priverčia imtis NEpopuliarių veiksmų. Nors užmušk netikiu, kad didmiesčiuose važinėjate 50km/h, o trasoje 90km/h, ir nė 1km nedaugiau. Kad visada daugiabučių kiemuose statote tvarkingai aikštelėje, nekliudote bordiūro ar pievelės, kad niekada kelkraštyje neįjungiat avarinio, nes ten stovėti draudžiama...
Aš tai irgi nesu šventas, ir visokių ten situacijų būna. Bet KET vistiek +- prisilaikai. Didelių viršijimų stengies nedaryt, o į mažus ar "netyčinius" policija dėmesio paprastai nekreipia, kažkaip nebe tie laikai kai dėl lito prie kiekvieno š kabinėdavosi, ir t.t. Tik vat laikantis tokio pat požiūrio kažkaip policija man problemų visai nekelia. Aš nepiktybinis ir jie nepiktybiniai. Aš kyšių jau niolika metų jiems nesiūlau, žiaurių pažeidimų nedarau, o už ką retkarčiais nutveria - kažkaip išsimoku ir valdiškai, ir sąžinė negriaužia. Nesuprantu kaip reik važiuot, kad būtų tokia bėda, kad taip nuolat skalpuotų policija, kad be kyšių neišeitų išsimokėt, o žėk ir teises gali prarast, kaip kad kolegos rašot. Arba turi būt etatinis "lakūnas", arba taip gyvenime žmogui nesiseka, kad ir ežere maudantis plyta ant galvos užkrenta.
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #961 Įrašytas: 2016-08-31 18:11 »
Aš tai irgi nesu šventas, ir visokių ten situacijų būna. Bet KET vistiek +- prisilaikai. Didelių viršijimų stengies nedaryt, o į mažus ar "netyčinius" policija dėmesio paprastai nekreipia, kažkaip nebe tie laikai kai dėl lito prie kiekvieno š kabinėdavosi, ir t.t. Tik vat laikantis tokio pat požiūrio kažkaip policija man problemų visai nekelia. Aš nepiktybinis ir jie nepiktybiniai. Aš kyšių jau niolika metų jiems nesiūlau, žiaurių pažeidimų nedarau, o už ką retkarčiais nutveria - kažkaip išsimoku ir valdiškai, ir sąžinė negriaužia. Nesuprantu kaip reik važiuot, kad būtų tokia bėda, kad taip nuolat skalpuotų policija, kad be kyšių neišeitų išsimokėt, o žėk ir teises gali prarast, kaip kad kolegos rašot. Arba turi būt etatinis "lakūnas", arba taip gyvenime žmogui nesiseka, kad ir ežere maudantis plyta ant galvos užkrenta.

Reikia įvertinti, ir kiek KM nuvažiuojama, pvz per metus. Jei važinėji tik į darbą ar į kaimą - tai viena, jei važiuoji po keletą šimtų km per diena, vis kitais keliais (pvz. kurjeriai ar pan.) - tai kita. Automatiškai išauga tikimybė pasigaut plytą ežere.
Nenoriu klaidinti, teigdamas, kad kyšiams pritariu, bet kartais tai labai pagelbsti. Ne ant tiek gerai gyvename, kad galėtume švaistytis max. baudomis ir teisėmis.
P.S. kolega, įdomu kur "mankštinate" savo V6?
Į Kačerginę, ar kokį aerodromą?
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
  • Įrašai: 932
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #962 Įrašytas: 2016-08-31 20:07 »
O tai ko čia dar gyveni šitoj supuvusioj Lietuvoj? Važiuok kur nors į Angliją, Airiją. Ten tokių marozų kaip tu traukos centras. Visi čikenfektoriai ir t.t. laukia išsišiepę. Ko čia smirdi šitoj Lietuvoj? Kas laiko? Mamytė?

Citata
koks požiūris toks ir gyvenimas :D
Važiuoji pachalint į savo UK fabrika ramiu veidu ant savo kinietiškų USA posūkių, niekas gi čia nelaiko, ALIEXPRESS ir i UK siuncia siaip.
Arba nesupuves silkiu fabrikas Norvegijoj irgi gali buti alternatyva, daug tokiu kaip tu.

Man atrodo, su savo tokiu bendravimu, marozais patys ir virte esat, loja sunys :) :) Dirbu Lietuvoje, siaip jei ka. Kas keisciausia, kad tokie kaip sitie du veikejai, gali laisvai lieti savo snukuti be jokio sudrausminimo. Nesivelsiu si karta. Gal kada gyvai susitiksim, tikiuosi prisistatysi man i akis.

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
  • Įrašai: 595
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #963 Įrašytas: 2016-08-31 20:43 »
Paskaiciau juokas sueme ,kaip viska suprantantys teciai,35  vaikui irodineja koks geras komunizmas.Visi mes cia gyvenam ir neakli.
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #964 Įrašytas: 2016-08-31 22:58 »
Sraigamobilis as savo v6 vaikau grwitejimo juostoi i autostrada .2 tapke pasigaunu 110 beveik ir jungiu 5begi
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #965 Įrašytas: 2016-08-31 23:00 »
Reikia įvertinti, ir kiek KM nuvažiuojama, pvz per metus. Jei važinėji tik į darbą ar į kaimą - tai viena, jei važiuoji po keletą šimtų km per diena, vis kitais keliais (pvz. kurjeriai ar pan.) - tai kita. Automatiškai išauga tikimybė pasigaut plytą ežere.
Nenoriu klaidinti, teigdamas, kad kyšiams pritariu, bet kartais tai labai pagelbsti. Ne ant tiek gerai gyvename, kad galėtume švaistytis max. baudomis ir teisėmis.
P.S. kolega, įdomu kur "mankštinate" savo V6?
Į Kačerginę, ar kokį aerodromą?
Na, Kačerga tolokai, tai pasimankštinimui aš mėgstu kai kuriuos naujuosius ES kaimo keliukus, kur pavyzdingai "įsisavinti" pinigai - naujas asfaltas, pakelės sutvarkytos, matomumas geras, o eismo į tuos kokius nors Užmiškėnus praktiškai nėr. Fun is not straight line. Vingis ant vingio, lietuviški serpantinai, Alfa pakaba dirba išsijuosus, fun daug, o greitis realiai ant geros baudos net neišsivysto, net jei koks "filmuotojas" ant uodegos prisikabintų iš kažkur tam kaime atsiradęs - jeigu tai turėjot omeny, kolega ;) O speedint tiesiuose keliuose man nlb įdomu. Nu prasileki autostradoj 130, 150.... Nu, spūsteli. Na, praktiškai jokio skirtumo nuo to didesnio greičio... stulpeliai greičiau už lango lekia... susikoncentruoji kiek labiau... Kur fun? Kažkaip mažoka čia fun. Tai kam rizikuot? Atsitinka, aišku, visaip, spjaut į šulinį negali, bet pagrindinis principas toks. ;)
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #966 Įrašytas: 2016-09-01 08:59 »
Man atrodo, su savo tokiu bendravimu, marozais patys ir virte esat, loja sunys :) :) Dirbu Lietuvoje, siaip jei ka. Kas keisciausia, kad tokie kaip sitie du veikejai, gali laisvai lieti savo snukuti be jokio sudrausminimo. Nesivelsiu si karta. Gal kada gyvai susitiksim, tikiuosi prisistatysi man i akis.

Ką tu tuom norėjai pasakyt? :D Rytoj važiuoju pro Kauną, galiu užsukt, pasilabint, jei toks noras į akis pasižiūrėt. Snarglį iš po nosies išsipoliruok pradžiai, o tada į pasimatymus kviesk.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
  • Įrašai: 932
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #967 Įrašytas: 2016-09-01 17:28 »
Tai galesi pasakyti viska i akis, toks gi vyras esi uz ekrano ;)

Neprisijungęs MISA0901

• Patyręs
  • Įrašai: 608
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #968 Įrašytas: 2016-09-01 20:25 »
bus kriminalas :)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Avarijos ir kiti kriminalai
« Atsakymas #969 Įrašytas: 2016-09-01 21:55 »
Galėsiu ir aš prisistatyti patikrai, Aurimai ne vienas tu sportuoji, gal kokioj salėj susitinkame, pirštines pratestuosime, išsiliesime ;) šalmų irgi turime, mieli veideliai nekentės va būtu meetas :D

Sent from my iPlyta using Tapatalk
« Paskutinį kartą keitė: 2016-09-01 22:09 sukūrė brumbrum »
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?