Smūgis buvo toks, kad tik dabar grįžau į „senas vėžias“.
Diedukas buvo pasiklydęs, dar atvažiuojant link sankryžos mačiau, kaip jis išsuka iš įvažiavimo esančio šiek tiek tolėliau, kuris niekur neveda (vietiniai žinos apie ką kalbu) ir važiavo link manęs. Ir kai visiškai to nebesitikėjau jis paėmė ir pasuko visiškai prieš mano mašinos nosį. Spėjau tik stabdžius nuspaust, vairą pasukt ir smūgis. Sekundės reikalas. Ir kas pikčiausia, nieko negali pakeisti, nebuvo įmanoma išvengti smūgio.
Kiek girdėjau, tai diedukui už tokį pasivažinėjimą bus atimtos teisės (ar jau atimė), o dėl bobutės niekas neaišku, iš streso nė kontaktinio numerio nepasiėmiau. Nors ir nekaltas, bet vistiek nemalonu...
Draudimas šiandien apžiūrėjo mašiną, kaip ir buvo galima tikėtis - bus nurašyta. Gaila, nes net nepilnas mėnuo praėjo, kaip aš ją susitvarkiau kaip sau ir praėjau TA... Kėbulas nuo smūgio apsaugojo mane 100%. Jokių nusiskundimų. Kuro sistema atsijungė po smūgio kaip ir priklauso. Tik įdomu kodėl keleivio oro pagalvė išsiskleidė, jei ten niekas nesėdėjo. Ir kodėl gale oro pagalvės neišsiskleidė, jei keleivio išsiskleidė.
Dabar visiškai galutinai supratau ką reiškia tėvų senai išsakyta mintis: už save kelyje tu gali būt atsakingas, o už kitus - ne.