Citata iš: Infas 2013-01-06 01:38Čia jau panašu į konservatoriaus šnektą. Vimdo mane kaip jie tautą rusais gąsdina. Esmė ne smegenyse, o importo mokesčiuose... finale eilinis rusas vakarietišką gaminį nelabai įperka, o kiniškas vistiek geriau nei rusiškas, o ir pasirinkimas visai kitas...tiksliai,kaip aš nepagalvojau...avaringumą lemia importo mokesčiai... pypiec,logikos viršūnė,ir dar "gudrios kalbos" stilium,"finale eilinis rusas tralialia opapa ir t.t."pasižiūrėk yra video da..uja ir dar biškį kaip jie girti taranuoja pėsčiuosius,kaip pervažiuoja dviratininkus lyg jie būtų tuščia vieta ir t.t..kalti kitaiski amortikai,ne kitaip. p.s. man irgi nepatinka kaip konservai gasdina rusais,bet labai džiaugiuosi,kad mes po truputį atsikratom tarybinio t.y. rusiško mentaliteto.puikiausias pavyzdys kaip tešlagalviai paleido du bičus nuo kalnų pripūstam balione.pagal juos tai buvo atrakcionas...
Čia jau panašu į konservatoriaus šnektą. Vimdo mane kaip jie tautą rusais gąsdina. Esmė ne smegenyse, o importo mokesčiuose... finale eilinis rusas vakarietišką gaminį nelabai įperka, o kiniškas vistiek geriau nei rusiškas, o ir pasirinkimas visai kitas...