Nera ten jokio lietaus daviklio. Paima ijungia i pirma padeti valytuvu valymo kur nustatinejami intervalai kas kiek laiko nubraukt lasus ir skaito ji lietaus davikliu. Nu juokingi jus man. Nera tokios valytuvu padeties auto(ji turi but pries ijungiant pirma valimo greiti su intervalais), vadinasi nera ir auto valymo kai nukrenta keli lasai ant stiklo.
Labai klysti, krituliu daviklis pas mane tikrai yra. Kitaip buciau senai isvadintas durneliu autobravoje ir stiklitoje. Manau jie geriau ismano kas cia per dalykas ir kaip veikia nei tu.
Del ijungimop padeties, tas jautrumas tikrai nustato valymo intervala sekundemis. Vienas draugas, turintis tokia pat alfa, sako kad krituliu daviklis veikia tik ant pirmos jautrumo padeties, perjungus kitas - isijungia valymo intervalas. Taip pat sake ir stiklitoje, taciau pas mane 0 reakcijos. atjungus davikli irgi niekas nepasikete.
Tiesiog paprastas klausimas, ar reikia atjungus ir prikabinus vel davikli daryti koki nors elektronini "pririsima", ale instaliuoti sita detale, kad alfos protas suprastu? Jeifu tokio dalyko daryti nereikia, reiskia sprendziu, kad sugedes arba daviklis, arba levai priklijuota detale prie stiklo, per kuria lauzia infra spindulius (mane tikino kad sie abu yra geri).