Autorius Tema: Purkstukas 166 2.4 jtd  (Skaityta 25306 kartus)

Balvonas

• Svečias
Ats: Purkstukas 166 2.4 jtd
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2010-01-09 16:50 »
Ta problemele su purkstuku ir man siandien pasirode (pas mane varikliuko simbolis). Kylant i kalna padavus "gazo" uzsidege si lempiecka kokiai sekundei, dingo trauka, ir vel viskas atsistate. Tai ir teiraujuosi ar verta sunerimt ir varyt i diagnostika

Praktiškai viens prie vieno man šiandien taip - iššokau užmiestyje lenkt fūrą, 5-u bėgiu maždaug apie 100 greitis buva, kažkaip įdomiai truktelėjo, purkštuko lempikė mirktelėjo ir vėl viskas normaliai. Maždaug po 10-ies km sustojau saliarkos užsipilt (bake dar koks 15 Ltr buvo likutis jeigu ką), užsipyliau ir negaliu ir kolonkės išvažiuot - spaudžiu gazą - niekas nereaguoja, žiūriu purkštukas dega. Užgesinau, vėl užkūriau ir po biški išriedėjau, bet gazą praktiškai iki dugno reikia išspaust... Važiuojant žiauriai netraukia... :-\
Tai daba pastačiau į garažą, lauksim kaip bus toliau... :(

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2010-01-09 16:52 »
ta lempike kur uzsidega tas purstukas reiskias tai yra jos daviklis stovi ant kuro magistrales, reiskias kai tam kuro vamzdyje krenta slegis lempike ir uzsidega, ti va zinokit kad purkstukai cia niekuom deti tik siurblys arba slegio reguliatorius

O jeigu taip bendram išlavinimui - kiek siurblio, ir kiek to reguliatoriaus remontas šiais laikais maždaug kaštuoja?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2010-01-09 17:34 »
Ta problemele su purkstuku ir man siandien pasirode (pas mane varikliuko simbolis). Kylant i kalna padavus "gazo" uzsidege si lempiecka kokiai sekundei, dingo trauka, ir vel viskas atsistate. Tai ir teiraujuosi ar verta sunerimt ir varyt i diagnostika

Praktiškai viens prie vieno man šiandien taip - iššokau užmiestyje lenkt fūrą, 5-u bėgiu maždaug apie 100 greitis buva, kažkaip įdomiai truktelėjo, purkštuko lempikė mirktelėjo ir vėl viskas normaliai. Maždaug po 10-ies km sustojau saliarkos užsipilt (bake dar koks 15 Ltr buvo likutis jeigu ką), užsipyliau ir negaliu ir kolonkės išvažiuot - spaudžiu gazą - niekas nereaguoja, žiūriu purkštukas dega. Užgesinau, vėl užkūriau ir po biški išriedėjau, bet gazą praktiškai iki dugno reikia išspaust... Važiuojant žiauriai netraukia... :-\
Tai daba pastačiau į garažą, lauksim kaip bus toliau... :(

Panasu kad gali buti gazo padeties daviklis, pasidaryk diagnostika ir bus aisku

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #33 Įrašytas: 2010-01-09 18:39 »
Del diagnostikos: Kaune, neskaitant "Adampolio" tik ZAZAS uzsiima diagnostika? (rimta diagnostika o ne megejiskais speliojimais). Ar gali diagnostika parodyt galima gedimo saltini t.y. jei gedimas neina pastoviai o tik buvo iskrites karta ar du (konkreciu atveju buvo mirktelejes purkstuko simbolis)?
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2010-01-09 23:07 »
Del diagnostikos: Kaune, neskaitant "Adampolio" tik ZAZAS uzsiima diagnostika? (rimta diagnostika o ne megejiskais speliojimais). Ar gali diagnostika parodyt galima gedimo saltini t.y. jei gedimas neina pastoviai o tik buvo iskrites karta ar du (konkreciu atveju buvo mirktelejes purkstuko simbolis)?
Diagnostika rodo ir klaidu istorija. Bet cia priklauso ir nuo gedimo. Vienu zodziu arba parodys arba ne.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2010-01-10 10:26 »
taip, ir gazo daviklis tas gali jau mirti, o siurblys ir slegio reguliatorius nesiremontuoja, as siurbli i LBM nunesiau tai iskarto pasake kad sutaiso bet jokios garantijos, geriau deveta isideti ir pirmyn, o  siurblio pakeitimas jei reiskias instrumentus turi tai 30  minuciu trunka, kaina nuo 350 lt iki 1000 lt, bet labai svarbus dalykas tas slegio reguliatorius
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #36 Įrašytas: 2010-04-14 14:24 »
Sweiki :du: toki klausima turiu. Dega pas mane purkstuko simbolis. Pas zaza dariau diagnostika, nustate, kad oro srauto matuokle mirus. Ok isimeciau deveta, nieko gero, isimeciau kita deveta irgi nieko gero. Tada isidejau dar viena orginala bosha. trauka gera bet meta juoda duma taip kaip be matuokles isvis vaziuotum. Be to pakeitus visais atvejais neuzgesta purkstukas, atjungiu akuma kokiam pusvalandziui bet nieko. Ir sokineja truputi apsukos. Meciau ir sita velniop. Nusipirkau nauja, bet kitaica. isidedu, atjungiu akuma, palaikau bet uzvedus vistiek dega purkstukas ir sokineja apsukos nezymiai. traukia viskas gerai.  :masina: kaip uzgesint ta purkstuka ir ka su tom apsukom daryt kad nesokinetu? Tiesa pas mane 2.4jtd. DEKUI: :alaus:

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2010-04-14 14:32 »
Sweiki :du: toki klausima turiu. Dega pas mane purkstuko simbolis. Pas zaza dariau diagnostika, nustate, kad oro srauto matuokle mirus. Ok isimeciau deveta, nieko gero, isimeciau kita deveta irgi nieko gero. Tada isidejau dar viena orginala bosha. trauka gera bet meta juoda duma taip kaip be matuokles isvis vaziuotum. Be to pakeitus visais atvejais neuzgesta purkstukas, atjungiu akuma kokiam pusvalandziui bet nieko. Ir sokineja truputi apsukos. Meciau ir sita velniop. Nusipirkau nauja, bet kitaica. isidedu, atjungiu akuma, palaikau bet uzvedus vistiek dega purkstukas ir sokineja apsukos nezymiai. traukia viskas gerai.  :masina: kaip uzgesint ta purkstuka ir ka su tom apsukom daryt kad nesokinetu? Tiesa pas mane 2.4jtd. DEKUI: :alaus:
O tai gal mafas geras, o kur nors laidas ateinantys i mafa parejes?
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2010-04-14 14:33 »
pas mane kai sudege oro srauto matuokle, tai purkstukai nebuvo uzsudege, tik tai traukos nebuvo normalios ir valge daug... cia tikrai beda ne oro srauto matuokleje...

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #39 Įrašytas: 2010-04-14 15:03 »
man irgi tokia mintis buvo kilusi, nusiemiau laidu sarva, apziurejau iki isisakojimo juos ten, nieko itartino nepamaciau.