Autorius Tema: Purkstukas 166 2.4 jtd  (Skaityta 25303 kartus)

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
Ats: Purkstukas 166 2.4 jtd
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-11-16 11:13 »
Taip uzgesta apie 2 sekundes nedega po to vel uzsidega ir tada nesiveda jeigu uzgesta ir vel nepasirodo viskas ciki kuriasi ir daugiau nesioziuoja >:D >:D

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-11-16 11:18 »
Taip uzgesta apie 2 sekundes nedega po to vel uzsidega ir tada nesiveda jeigu uzgesta ir vel nepasirodo viskas ciki kuriasi ir daugiau nesioziuoja >:D >:D
Nelabai as cia pagiringa galva suprantu ka parasei. Ijungus degima tipo check uzsidega visos lemputes, paskui dalis uzgesta, dar po sekundes uzgesta likusi dalis, isskyrus generatoriaus ir spaudimo. Uzkurus turi uzgest visos, lieka tik saugos dirzu ;D ;D ;D
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-11-16 11:23 »
Ijungus degima dalis uzgesta po to is sekanti dalis uzgesta tik va kartais purkstuko simbolis ir vel uzsidega va tada ir nesiveda

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-11-16 11:32 »
Bet taip buna tik ant salto variklio ir tai retai kai variklis darbinej temperaturoj taip neatsitinka purkstukas kaip uzgesta taip ir nepasirodo iki sekancio uzvedimo ir vaziuojant ji negesta kaip dauguma cia raso ir trauka puiki. :masina:

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-11-16 21:55 »
nu nuo masinos pirkimo tokio simbolio neradau, bet greiciausiai perdegus lempute, nes pas mane skydelio apsvietimo dege vod 2 lemputes is 8. bet diagnostika dare tai klaidu nebuvo, o ir seip masina tvarkingai vaziuoja ( tfu tfu tfu ). manau kai jau bus blogai ir taip jausis nereikies nei purkstuko lemputes  :D
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-11-16 22:45 »
problemos tik vedant varikli o vaziuojant jokiu nera,tiesa ir uzvedinejant labai retai

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-01-08 20:16 »
sveiki, kogero tilpsiu i sita tema, kad nekurt atskiros. Ta problemele su purkstuku ir man siandien pasirode (pas mane varikliuko simbolis). Kylant i kalna padavus "gazo" uzsidege si lempiecka kokiai sekundei, dingo trauka, ir vel viskas atsistate. Tai ir teiraujuosi ar verta sunerimt ir varyt i diagnostika (dabar kaip tik turiu daugiau laisvo laiko), ar laukti kol dar pasikartos (gal atsitiktinumas?). Po sio ivykio nuvaziavau apie 200 km ir viskas ok. gal koks daviklis sukvailiojo, nes vazineju be variklio apsaugos ir tokiais keliais galejo dregmes kur papult.. p.s. kokios pas jusu Alfas ~ kuro sanaudos (dyzelio) ziemos metu. Man vidurkis ~9 ltr, ar ne per daug? Aciu.
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-01-09 00:30 »
sveiki, kogero tilpsiu i sita tema, kad nekurt atskiros. Ta problemele su purkstuku ir man siandien pasirode (pas mane varikliuko simbolis). Kylant i kalna padavus "gazo" uzsidege si lempiecka kokiai sekundei, dingo trauka, ir vel viskas atsistate. Tai ir teiraujuosi ar verta sunerimt ir varyt i diagnostika (dabar kaip tik turiu daugiau laisvo laiko), ar laukti kol dar pasikartos (gal atsitiktinumas?). Po sio ivykio nuvaziavau apie 200 km ir viskas ok. gal koks daviklis sukvailiojo, nes vazineju be variklio apsaugos ir tokiais keliais galejo dregmes kur papult.. p.s. kokios pas jusu Alfas ~ kuro sanaudos (dyzelio) ziemos metu. Man vidurkis ~9 ltr, ar ne per daug? Aciu.

Pas mane sirdele kaip ir tavo, tai mieste as pasiekiu ir didesni sanaudu vidurki, bet manau normalu: visalaik apie 10 min pasildau pries vaziuojant, vaziuojant per sniegus kasasi ir varikli dusina ASR (manau kad tada salera eina per kamina konkreciai), nu ir vaziavimo stilius mano nepasizymi taupymu. Mano asmenine nuomone, kad jei tu kalbi apie 9 litrus simtui mieste ziemos salygomis, tai yra pakankamai gerai. Jei uzmiesty tau tiek valgo, tai gal biski ir perdaug (man uzmiesty iki 7 litru). Cia tik mano nuomone. Neabejoju, jog bus kardinaliai kitokiu nuomoniu.
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs Audriuk

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 123
  • Alfa 166 2.4 JTD 2000m 100kw
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-01-09 10:52 »
pas mane pries pora dienu irgi buvo uzsideges purkstuko simbolis ir neuzgeso iki kol masinos nepalaikiau siltam garazia dienai. Paskui kai atsilo pries uzkurent pasviete ir uzgeso, bet kita beda pasidare, sviesos isjungus degima neuzgeso neregavo i joki sviesu isjungima. Tai turejau atjungti klema, tai palikau nakciai atsilt automobili. Ryte pajungus klema sviesos vistiek dege, bet tik uzkurus automobili uzgeso ir dabar kolkas viskas veikia kaip anksciau  :D

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-01-09 15:53 »
ta lempike kur uzsidega tas purstukas reiskias tai yra jos daviklis stovi ant kuro magistrales, reiskias kai tam kuro vamzdyje krenta slegis lempike ir uzsidega, ti va zinokit kad purkstukai cia niekuom deti tik siurblys arba slegio reguliatorius
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD