2013-02-04 apie 12.30 val. Rinktines g., Vilniaus m., namu Nr. didejancia kryptim agresyviai lenkdamas kitas transporto priemones ir siaubingai riaumodamas nuleke PIPAS
Citata iš: techno 2013-02-04 17:282013-02-04 apie 12.30 val. Rinktines g., Vilniaus m., namu Nr. didejancia kryptim agresyviai lenkdamas kitas transporto priemones ir siaubingai riaumodamas nuleke PIPAS A labai riaumodamas? Ten labai dažnai pravažiuoju. Bent po kelis kartus į dieną kone kasdien.. Nieko, labai viliuosi, kad po kokio pusmečio mane labiau pavyks atpažinti ne iš garso, o iš Alfos išvaizdos.. (tebunie tai užuomina)
Nieko, labai viliuosi, kad po kokio pusmečio mane labiau pavyks atpažinti ne iš garso, o iš Alfos išvaizdos.. (tebunie tai užuomina)
Citata iš: PiPPas 2013-02-04 19:41Nieko, labai viliuosi, kad po kokio pusmečio mane labiau pavyks atpažinti ne iš garso, o iš Alfos išvaizdos.. (tebunie tai užuomina)Like zis one?: http://www.autogidas.lt/alfa-romeo-156-jtd-sedanas-1999-0124655758.html
predator bodykit?
ogi ziuriu kokie bus siais metais nauji filmai, ir ka? Greiti ir isiute 6, kur netgi Alfa Romeo Mito vaidina