tie bachurai tai panai ragus istate ir be jos db vazineja
Citata iš: Flying Dutchman 2010-04-28 08:23tie bachurai tai panai ragus istate ir be jos db vazineja Bachūriukai eitynėms ruošias?
Citata iš: Audrius 2010-04-28 10:06Citata iš: Flying Dutchman 2010-04-28 08:23tie bachurai tai panai ragus istate ir be jos db vazineja Bachūriukai eitynėms ruošias? turbut
Citata iš: Bajoras 2010-04-27 08:50komentarai tai tik juokina,atvirai pasakius,remonto išlaidos didina automobilio vertę,pasirodo.tai į antrą golfą pripylus pilną baką vertė padvigubėja Matai, as zinau kas ir kiek as ten ikisau i ta masina, ka keiciau ir t.t. Todel ir rasau kas ir kaip yra. Siaip visi remontai buvo atlikti arba pas Giriu, arba Autoprizmoj, todel visai neidomu man TAVO toks komentaras
komentarai tai tik juokina,atvirai pasakius,remonto išlaidos didina automobilio vertę,pasirodo.tai į antrą golfą pripylus pilną baką vertė padvigubėja
Citata iš: Koba 2010-04-27 19:59Citata iš: Bajoras 2010-04-27 08:50komentarai tai tik juokina,atvirai pasakius,remonto išlaidos didina automobilio vertę,pasirodo.tai į antrą golfą pripylus pilną baką vertė padvigubėja Matai, as zinau kas ir kiek as ten ikisau i ta masina, ka keiciau ir t.t. Todel ir rasau kas ir kaip yra. Siaip visi remontai buvo atlikti arba pas Giriu, arba Autoprizmoj, todel visai neidomu man TAVO toks komentarasremontuokis nors ir pas shusmaker'io mechanikus - mašina nuo to nepabrangs nei vienu centu.
man atrodo ir mes prasilenkem su tavim prie ortopedinio isblizgines auto neblogai