Autorius Tema: kaip atidaryt duris???  (Skaityta 19049 kartus)

Neprisijungęs ade

Ats: kaip atidaryt duris???
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2010-01-25 18:01 »
O tai tu kodel su savo citroenu logiskai negalvoji? Kaip tu su juo taip as su alfa. Is kur zinai, kad neatsidaro, gal atsidaro? Nueik i citroen foruma ir paklausk.. Gausi toki atsakyma kaip tu man ir ramu bus... Gerai, kad zinai, o maniskej, raktelis 90 kampu nesisuka... Taip, kad nereikia cia lele...

Klausyk DR.m kas tau yra sakoma. Pats minejai, kad alfos dar gerai napazysti tai matyt ir nezinai, kad bagazine tikrai atsidaro su raktu mechaniskai. Nebezinau i kuria puse reikia sukt, manau kad pries laikrodi.
Tau pataria, o tu dar prunkstauji kazka
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2010-01-25 18:10 »
Ka prunkstauju? As tiesiog jam patariu lygiai taip pat del citroeno kaip jis man del alfos.. Ir viskas.

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2010-01-25 19:19 »
Ka prunkstauju? As tiesiog jam patariu lygiai taip pat del citroeno kaip jis man del alfos.. Ir viskas.
kad jus nieko nesuprantat,kiekvienoj masinoj kurioje akumas yra ne po kapotu ,ateina laidas po kapotu,ner cia ko suprast,daug kas nesupranta apie masinas,nieko cia blogo
ar gt

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2010-01-26 10:11 »
Cia savaime aisku kad laidas ateina ir jis turi ten but. Tiesiog pas dauguma skiriasi jo atejimo vieta. Beto mano klausimas buvo ne apie laida po kapotu, kuri reikalui esant tikrai buciau rades, o apie lengvesni buda atidaryt bagazinei, ar tikrai neina atidaryt bagazines rankiniu budu, o jau is karto ieskot pliuso po kapotu... O ir siaip, sunki sesija... Dar alfa nesikuria.. Veluoji.. Nesamone.. Taciau kad ir kaip bebutu, saves prie nesuprantanciu apie auto nepriskiriu. Tiesiog bandau susipazinti su italu po vokiecio...

Neprisijungęs Edv166nas

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2010-01-26 11:16 »
prireike ir man atidaryti bagazine, visa laika, jau kokius 4 metus atidarinedavau is "bardacioko". Esu perskaites, kad su raktu tikrai atsidaro... bandymas baigesi raudonos rakto plastmases sulauzymu, "bet juk zinau kad atsidaro" tada isgelbejo reples, ju pagalba suemiau uz metalines rakto dalies ir sukau pries laikrodi... akurat atsidare.
AR 166 2.5 V6 24v
  BGL 343  Nr.22 <zinau kur>
AR 75 AMERICA 3.0 V6
                Nr.222
AR Brrrr

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2010-01-26 14:46 »
na jus cia zveriska elgetes su alfutem :D kokia bebutu masina, visur bagazines atidaromas ir mechanishkai  ;)

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2010-01-27 10:10 »
Isskyrus citroen. O del citroen, ar bandei ieskot mygtuko paslepto citroen pavadinimo O raidej? Nepamenu kokiuose modeliuose, bet kazkur taip yra..

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2010-01-27 10:36 »
gal jau eikit pasikapot? :D :D :D

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2010-01-27 16:06 »
As rimtai apie mygtuka paslepta O raidej. Pas pazistama taip.. jei ne peugeot centras, niekaip nebutu suzinojes.. Plius prisiminiau pas grupioka buvo 607, tai pas ji reikejo 607 spaust.

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2010-01-28 20:13 »
Ir 308 ir 407 ir 607, pezuose ( jei neklystu visuose kituose naujuose) bagazine atsidaro paspaudus 0.
O del alfos.. Negi nematai pasukes ant bagazines dangcio esanti zenkliuka, kad ten yra kur ikist rakteli?
Ar nezinojai kad tas zenkliukas pasisuka? Cia nieko nuostabaus, ivertinant, kad tai pirmoji tavo alfa...
 ( Gal kur zemiau jau buvo parasyta tai, sorry, matyt praleidau).
« Paskutinį kartą keitė: 2010-01-28 20:16 sukūrė justs »
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v