Autorius Tema: Nedirba Alfos variklis :(  (Skaityta 22825 kartus)

Neprisijungęs luxus

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 29
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS Sportswagon
    • Žiūrėti profilį
Nedirba Alfos variklis :(
« Įrašytas: 2009-09-30 19:37 »
Sveiki visi, kaip zinote truputi apsvilo mano alfos variklis http://www.alfaklubas.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=85&topic=64594.0 . Gavau detaliu (variklio dangteli, variklio plastmase, variklio laidus, zvakiu kompleta su babinom viskas nuo 2.0l alfos), viska sudejus, bandziau uzvesti. Automobilis uzsiveda, apsukas sukeliu iki 4000 ir uzgesta, ir vel vedant sunkiai uzsivedineja,kai uzsiveda sudirba lyg visi cilindrai ir vel uzgesta. Radau skirtuma tarp laidu, kadangi pas mane 1,8l variklis o laidai nuo 2.0. Prie termostato yra daviklis ir netinka termostato jungtis, ir dar viena papildoma jungtis yra, sulyginus su senais laidais. Ar gali del laidu tokia automobio variklis nedirbt? Kiek zinau varikliai panasus. Gal kas turit kokiu minciu?

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Nedirba Alfos variklis :(
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-09-30 19:53 »
O tu gal galetum nekurti pastoviai naujos temos? jei jau pradejai apie savo varikli rasyti vienoj, tai ir tesk... :mzp: Dabar reikes ieskoti anu temu ir trinti jas lauk. ??? Ispejimas i ateiti... ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-09-30 21:44 »
Sveiki visi, kaip zinote truputi apsvilo mano alfos variklis http://www.alfaklubas.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=85&topic=64594.0 . Gavau detaliu (variklio dangteli, variklio plastmase, variklio laidus, zvakiu kompleta su babinom viskas nuo 2.0l alfos), viska sudejus, bandziau uzvesti. Automobilis uzsiveda, apsukas sukeliu iki 4000 ir uzgesta, ir vel vedant sunkiai uzsivedineja,kai uzsiveda sudirba lyg visi cilindrai ir vel uzgesta. Radau skirtuma tarp laidu, kadangi pas mane 1,8l variklis o laidai nuo 2.0. Prie termostato yra daviklis ir netinka termostato jungtis, ir dar viena papildoma jungtis yra, sulyginus su senais laidais. Ar gali del laidu tokia automobio variklis nedirbt? Kiek zinau varikliai panasus. Gal kas turit kokiu minciu?
sakiau pas mane atvaziout:D prisipirkai nesamoniu tai db ir turi nesamone:D pravotke tokia reikejo imt kad tiktu visos fyskes,arba dar nusipirkt termostato dacikus nuo tos pravotkes,o papildomu fyskiu siap negali likt
ar gt

Neprisijungęs luxus

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-09-30 21:50 »
Kokiu dar nesamoniu :D Zinai gal ir buciau atvazeves jei buciau arciau lietuvos, iki lietuvos man apie 3000km sugedau prancuzijoj vaziuodamas i anglija ir masina anglijoj..:(

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-09-30 22:26 »
Kokiu dar nesamoniu :D Zinai gal ir buciau atvazeves jei buciau arciau lietuvos, iki lietuvos man apie 3000km sugedau prancuzijoj vaziuodamas i anglija ir masina anglijoj..:(
tai db supratai ka daryt?
ar gt

Neprisijungęs luxus

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-09-30 23:50 »
Siunciuosi Alfos Repair manual, pasinagrinesiu, gal ka rasiu. O jei nieko nerasiu, tai draugas turi tokia pat alfa pabandysiu sukeist pazet kokias detales, gal atrasiu ka :(

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-10-01 08:09 »
cia man atrodo bus kasnors su siurbliu, koksnors virslegis gaunasis ar pan ir gesina matora. seip del laidu tai nemanau kad cia gali but beda, 1.8 ir 2.0 nieko beveik nesiskiria. pabandyk dar termostato ta dacika pasikeist, gal kompas jo nesupranta ir gesina matora. pasidaryk diagnostika, tokiu atveju tikrai parodys kas jai yra
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs luxus

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-10-01 14:06 »
Pairodo kad laidai skirias, senesniam modeli iki 98m yra 2 jungtys K45 ir K35, o nuo 98m tik K36, jei gerai supratau. Ir del to man atlieka jungtis viena.Tai del termostato gali buti visa problema manai?

Neprisijungęs 1e2r456t

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-10-01 14:19 »
Termostata atjunk ir pabandyk- jei tas pats, speju, kad ne ten bedos ieskai. Siaip atjjungus davikli turetu nuolat ventiliatorius suktis...
AR SW 2.4 JTD

Neprisijungęs luxus

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-10-01 15:08 »
as atjunges bandziau ir jis sukos, bet ar del to gali nedirbt variklis..?