Autorius Tema: oro srauto matuoklis?  (Skaityta 23359 kartus)

Woris

• Svečias
Ats: oro srauto matuoklis?
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-07-01 21:10 »
per ebay radau MAF sau, 60 svaru. atsiunte, isidejau, pirma vakara vaziavo tik iki 4 tukstanciu aps., snd jau geriau, bet tikra trauka yra tik tarp 5-6 tukst apsuku.
maf`as identiskas bosch isoriskai, bet visur kur turi buti ispausti uzrasai ir kodai, paliktos tuscios vietos. esu nepatenkintas, su neteisingu maf vaziuoja gal ir geriau [turiu nuo GTA 3.2, deveta] . draugas sake, kad galiu preke siust atgal - grazins pinigus.. ot sudas :) noriu wel tu 140 kW.. bet uz maf moket 800 tai .. nesamone :)
kaip kitiem sekasi siuo klausimu?

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-07-01 21:26 »
Aš va šiandien 3 valandų kelionę apturėjau tai raudonas purkštukas (teoriškai oro srauto matuoklis) krėtė pokštus :D Tai įsijungia tai vėl dingsta, autostradoj dar nieko kai greitį pagavęs stipiriai net nejauti, bet va ant kauno kelio kai išvažiavau, greitis ribojamas 70 daugumoj vietų tai vargas kai užsidega  ;D Pasiveji kokį traktorių, autobusą ar fūrą ir važiuoji paskui kalbėdamas maldas alfukei kad išsijungtų purkštukas kad galėtum lenkt  :lol: Išsijungia tada duodi gazo ir aplenki be trūkčiojimų, po kiek laiko vėl įsijungia ir vėl viskas iš naujo  ;D

Bet kaip visada tikiuosi kad mano alfutė pati susitvarkys su šia bėda, turi ji tokią savybę (kartais)  ;D

Taip tai patikrinau šlangą vieną lyg nekiaura, dėl to tikria spėju matuoklė išsidirbinėja, stipriai pagyvenus ji, apiplyšus visa, bet kaip ją ištraukt neįsivaizduoju, bijau sulaužyt  :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-07-01 21:49 »
Taip tai patikrinau šlangą vieną lyg nekiaura, dėl to tikria spėju matuoklė išsidirbinėja, stipriai pagyvenus ji, apiplyšus visa, bet kaip ją ištraukt neįsivaizduoju, bijau sulaužyt  :D

Jei nori isimti tik pati sensoriu, tai virsuje yra du varzteliai, juos atsukus turi issitraukt (pamatysi foto), jei nori su zarnos jungtim, tai atjunk chamutus ir issitrauks mazdaug 10 cm ilgio plastmasinis vamzdelis su tinkliuku vienoj pusej. Pridedu foto, kaip mazdaug turetu atrodyt (foto ne Alfinio sensoriaus, bet atrodo taip pat). ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-07-01 21:55 »
Noriu tik kištuką tą ištraukt, kartą kažkas lyg buvo man jį ištraukė bet atsimenu irgi vargo labai  ;D Ten lyg įsispausti turi kažkas ir tada traukt tuo pačiu metu, ale gal kad baisiai senas dėl to taip sunkiai man ten kruta  ;D

O foto nerodo kad prisegta ar gal dar nespėjai įdėti :)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-07-02 09:32 »
Noriu tik kištuką tą ištraukt, kartą kažkas lyg buvo man jį ištraukė bet atsimenu irgi vargo labai  ;D Ten lyg įsispausti turi kažkas ir tada traukt tuo pačiu metu, ale gal kad baisiai senas dėl to taip sunkiai man ten kruta  ;D

Issuki du varztus (arba su spec atsuktuvu, arba tiesiog islauzi viduj esancius "dzibukus" ir atsuki su paprasta zvaigzdute) ir issitraukia viduriai. Arba jei rankos kreivokos, tai geriau atjunk ja nuo slangu, parsinesk namo ir tvarkykis, arba duok kas gali sutvarkyt ;) sekmes!
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-07-02 10:25 »
Beje man apsukos nešokinėja, vienintelis dalykas kas blogai tai - laikinas traukos dingimas  :idea: :)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-07-02 11:42 »

Per skubejima pamirsau nuoroda nukopint. Bet "olandas" uztai idejo tokia pat. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs algirdas8510

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
oro srauto matuoklis
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2013-05-04 23:11 »
Sveiki. praita rudeni dariausi diagnistika del generatoriaus. bandziau issiaiskinti kodel po keitimo pradeda Krauti tik kai kaskart uzkurus apsukas uzkeliu iki 2000pm. na bet likau nesusitvarkes taip ir vazineju.

na bet dabar man svarbesnis klausimas del osm. kaip tik tada man pasake kad jis neveikia visiskai. as visai nepastebejau to man Alfute pasirode normaliai traukianti kai pirkau. na gal del to kad isedau is Ford Mondeo :D
na dabar kaip tik issiemiau ja, ir radau ant jos kodus <PBT-GF30>   ir 07 07 04     pagal antraji koda visiskai nieko neradau o pagal pirmaji rodo kad ne tas kodas.  tai koki man pirkt reiktu ar uztenka tik kad pararasyta jog jis tinkamas AR 156? ar jis tinkamai veiks? ar dedant nereikia elektriko pagalbos ji tiesiog pajunkti ir jis veiks?   parasykit savo nuomones ka butu geriau daryt?

AR 156 JTD 2000m.

dekingas :)
Vairuoju AR 156 1.9Jtd. 2000m.

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2013-05-05 09:13 »
siūlau išsiimti elementą iš korpuso, ten bus tikrasis numeriukas. Aišku negalima atmesti, akd neaišku kas buvo įdėta prieš tai. Tada geriausia per eper pagal kėbulo numerį susirasti koks mafas tau priklauso.
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs niaugi

• Patyręs
  • Įrašai: 708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2013-05-25 09:22 »
gal kas turit atsiliepimų apie šias matuokles?
http://www.osm.lt/index.php?productID=308
bus dedama į 146 1.7 boxerį, čia dar protinga kaina (230)
žinau, kad tik bochines rekomenduojat, domina ar kas bandė mano variantą. (ji tinka ir į TS)
LT '95 AR 146 1.7 16v boxer
LT '96 AR 146 1.6 8v boxer
LT '98 AR 156 2.5 v6 curva rosso
UK '09 MINI Cooper