Sweiki, prisijungiau ir as prie sito forumo, kadangi taip atsitiko kad atiteko alfa romeo man vazinetis..
Na ir iskart turiu jums klausima gerbiamieji
Skaiciau cia daug apie oro srauto matuokle prirase, beabejo ir pas mane ta beda yra.. Na tik va kad ir kiek skaiciau, neradau kad pas kazka dar butu lygiai taip pat kaip pas mane, bet naujos temos nekuriau vistiek, rasau cia, tikiuosi atsilieps kas nors
Taigi:
Beda ta, kad masina nuo rudens iki kovo pabaigos praktiskai nejudinama stovejo ant kiemo, ir to pasekoje atsirado beda su oro srauto matuokle (kaip as speju). Masina neuzsikuria - ta prasme uzvedi masina, ji uzsikuria gal kokiai sekundei. Na suburbia variklis ir uzgesta iskart, apsukos ten iki 1000 gal pasoka tik, i gaza isvis nereaguoja. Taciau nuemus ta fiske nuo oro srauto matuokles, masina uzsiveda lengvai (salta is 2-3 karsto, bet akumas silpnokas masinoj, o karsta is pirmo karto uzsiveda). Uzsivedus apsukos nesokineja, tik vos vos pulsuoja, nezymiai taip.
O vaziuojant tai kartais "dingsta" trauka kelioms sekundes, bet palyginus retai ir dazniausiai ant zemu apsuku (tarp 1-2), o siaip apsukos uzkyla iki kiek nori, traukia ir gerai.. Buvau nuvares masina pas meistrus trumpam, pajunge prie kompo, tai kai fiske nuimta aisq rodo error oro srauto, o kai fiske uzdeta jokiu klaidu kompas nerodo..
Na, daug prirasiau, bet gal kas perskaite ir sulauksiu komentaru

dekui is anksto.