Autorius Tema: Slenkscio tvirtinimai AR 166  (Skaityta 6126 kartus)

Alsury

• Svečias
Slenkscio tvirtinimai AR 166
« Įrašytas: 2009-08-26 08:36 »
Sveiki, gal kas galetu padet, kur Vilniuj galima gauti tu plastmasiuku, kurie slenkscius laiko..nes man po kiekvieno serviso jos nuluzta ir kaba slenksciai belenkaip. Gal del to kad mashina zeminta, nzn, bet faktas kad ju ishskyrus savartyno niekur neradau.  :smilie: Autoprizme sako tik pagal uzsakyma rodos po 7lt uz 1vnt.

Balvonas

• Svečias
Ats: Slenkscio tvirtinimai AR 166
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-08-26 13:58 »
Aš kažkada "Autominutės" šrote (prie Kauno, šalia autostrados) buvau nuvaręs. Sakau reikia tų klipsiukų. Tie kur ardo ir vaikšto purvini pažiūrėjo į mane taip kreivai ir pasakė, kad jų neįmanoma išlupti nesulaužius, tipo jie nelys ir nelaupys, nebent jei nori pats laupykis. Aš nepatingėjau ir prisilaupiau. Kažkaip pasitaikė Alfa su atplyšusiais slenksčiais, tai nesunkiai man pavyko. Gal kokių 10 vnt. pasiėmiau. Ten yra kažkoks principas, kad jų nesulaužyti išimant, dabar tiksliai nebeprisiminsiu kaip, bet ar tai pasukti reikia, ar pastumti į kažkurį šoną.
O servisuose slenksčius laužo dėl to, kad negalima su serviziniu domkratu kelti užkabinus už tos vietos, kur Alfinis domkratas kišasi. Reikia visada stovėt meistram už nugaros ir aiškinti kad pakėlėjo "lapkę" kištų giliau, ten tokios kaip ir spec. atramos yra privirintos prie dugno, atstumu maždaug per sprindį nuo slenksčių. Jei pas tave žeminti slenksčiai, gali būti kad tada remiasi pakelėjo "lapkės" alkūnės į slenksčius, reikia kad papildomai padėtų kokius medinio brūso gabalus ant "lapkių" atramų.
Nžn, prirašiau bilekiek, bet tikiuosi bus suprasta, ką norėjau pasakyti... :alaus:

Alsury

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-08-26 15:06 »
Kaip nuimt kad nenulauzyt as jau ishmokau, as irgi nepatingejau ir visur kur radau savartynuose nulupau. Bet vistiek ju truksta :) girdejau kad ir nauju galima Vilniuj rasti.

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-08-26 19:53 »
Gali dar pabandyti www.autoclips.lt

Alsury

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-08-27 09:25 »
Aciu, bet nieks neturejo, radau tik Autobravoj  :alaus:

Neprisijungęs jeeghad

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-08-31 09:02 »
as autobravoj po 6ltx1vnt. mokejau

kainos nepasikeite?

Alsury

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-09-01 08:49 »
as autobravoj po 6ltx1vnt. mokejau

kainos nepasikeite?

Pradzioj norejo po 7lt uz vnt, bet kaip pats su detalem dirbu tai gavosi po 6lt tipo su nuolaida :D

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 144
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-02-09 15:00 »
autobravoj yra situ plasmasiuku?po srotus kiek vazinejau sunkiai sekes ju rast.o gal kas turi pardavimui?man reikia grynai visu,abiem slenksciam

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-02-09 18:11 »
Skelbimu skilty buvo katik skelbimas pasiziurek
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 144
  • AR 166 2,4JTD