Aš kažkada "Autominutės" šrote (prie Kauno, šalia autostrados) buvau nuvaręs. Sakau reikia tų klipsiukų. Tie kur ardo ir vaikšto purvini pažiūrėjo į mane taip kreivai ir pasakė, kad jų neįmanoma išlupti nesulaužius, tipo jie nelys ir nelaupys, nebent jei nori pats laupykis. Aš nepatingėjau ir prisilaupiau. Kažkaip pasitaikė Alfa su atplyšusiais slenksčiais, tai nesunkiai man pavyko. Gal kokių 10 vnt. pasiėmiau. Ten yra kažkoks principas, kad jų nesulaužyti išimant, dabar tiksliai nebeprisiminsiu kaip, bet ar tai pasukti reikia, ar pastumti į kažkurį šoną.
O servisuose slenksčius laužo dėl to, kad negalima su serviziniu domkratu kelti užkabinus už tos vietos, kur Alfinis domkratas kišasi. Reikia visada stovėt meistram už nugaros ir aiškinti kad pakėlėjo "lapkę" kištų giliau, ten tokios kaip ir spec. atramos yra privirintos prie dugno, atstumu maždaug per sprindį nuo slenksčių. Jei pas tave žeminti slenksčiai, gali būti kad tada remiasi pakelėjo "lapkės" alkūnės į slenksčius, reikia kad papildomai padėtų kokius medinio brūso gabalus ant "lapkių" atramų.
Nžn, prirašiau bilekiek, bet tikiuosi bus suprasta, ką norėjau pasakyti...