Autorius Tema: Galiniu ratu stabdymas  (Skaityta 7459 kartus)

Neprisijungęs NJoy

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Galiniu ratu stabdymas
« Įrašytas: 2009-08-23 16:34 »
Sveiki, turiu problema: nepraeinu TA kadangi nestabdo galiniai ratai. Beda tame kad yra uzkirmijes tas dacikas ant galinio tilto. Taigi, norejau paklaust ar ji visai isemus ir sujungus slangutemis labai pasikeis stabdymas. Teko isklausyt tokios nuomones kad taip daro(isima ta dacika visai), taciau taip pat buvo nuomone kad pasalinus jis galiniai ratai ciuos ir pns. Laukiu jusu nuomones ir patarimu :smilie:
Buvo: Alfa Romeo 155 1.9TD Bianco

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: Galiniu ratu stabdymas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-08-23 18:32 »
tu cia apie koki dacika? ten stovi gale tik skirstytuvas stabdymo jegos ar kazkep tep jisd  vadinas,  o  gal cilindriukam tavo kapec plysusios gumos ir  prisirinke gerio ten uztai ir nestabdo
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Tomikas

• Patyręs
  • Įrašai: 765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-08-23 20:51 »
nu ir man pasidare idomu kas ten per "dacikas"? kur jis stovi? Kaip Dancius ir sake stovi tik skirstytuvas,ir kokia funkcija tas "dacikas"atlieka?

Neprisijungęs waidaz0429

• Lankytojas
  • Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-08-23 22:30 »
as ir kiek zinau kad ten stovi paskirstytojas ar kazkaip, o jei jy ishemus tai ir girdejau kad tada kai stabdysi ratai ciuoz...   o siaip dar pasiziurek ar vamzdukai neprakiure kur gale, nes man kazkada ir nestabde nes buvo prakiures ir gaude ora ir uzsikimses buvo ir pan....
AR 155 1.7, juoda, buvo
AR 155 2.5 TD, juoda, buvo
AR GTV 2.0 TS, sidabrine

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-08-23 23:06 »
abs   neleis ciuost, da beto stabdymo galios skirtytuvas stovi berods prieki , gale tik issiskirsto
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs NJoy

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-08-23 23:29 »
Na as vaizdziai pasakiau dacikas :) ten galvoj ir turejau ta skirstytuva. Pas mane ABS nera, o prie to skirstytuvo kabinasi spyruokle kuri pas mane buvo nukritus, tai isvada kad ten uzkirmije viskas ir jis nebefunkcionuoja. cilindriukam viskas tvarkoj, nesenai gale diskus su suportais keiciau
« Paskutinį kartą keitė: 2009-08-23 23:33 sukūrė NJoy »

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-08-24 09:37 »
Na as vaizdziai pasakiau dacikas :) ten galvoj ir turejau ta skirstytuva. Pas mane ABS nera, o prie to skirstytuvo kabinasi spyruokle kuri pas mane buvo nukritus, tai isvada kad ten uzkirmije viskas ir jis nebefunkcionuoja. cilindriukam viskas tvarkoj, nesenai gale diskus su suportais keiciau

uzkabink spyruokle i vieta, atsuk verzle 13 raktu ant reguliatoriaus ir palenkes svirtele itempk spyruokle.
jei ismesi reguliatoriu galas ciuoz, ypac palijus ir staigiau uzstabdzius-turetu buti labai smagu posukiuose ziema...

Neprisijungęs NJoy

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-08-24 10:03 »
supratau, vadinasi reik kito reguliatoriaus..

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-08-24 14:40 »
ciudikas tik parae,kep itemt spiruokle,o kam tau kitas reguliatorius tai jau tik pats gali zinot
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs NJoy

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-08-25 00:06 »
ciudikas tik parae,kep itemt spiruokle,o kam tau kitas reguliatorius tai jau tik pats gali zinot
tai jau bandziau daryt su sena spyruokle, ratai nestabdo, uztai sakau kad reik senaji pakeist