Citata iš: alfa156 2013-12-19 23:31o tai gal turi slenkscius parduot?, dar maniskes spalva reik tokia pataikyt o taip kiek kainuotu sutvarkymas kad nuvaziavus neapgautu. O ir po kiek slenksciai vaiksto, gal kokiam srote rasciau.Prieš kokius 2-3 metus slenksčių kaina buvo apie 200 Lt (gal dabar pakilo dėl deficito ). Tinka tiek SW, tiek sedano. Spalvos nepataikysi - bet kuriuo atveju teks dažyti (ir gal net patvarkyti).
o tai gal turi slenkscius parduot?, dar maniskes spalva reik tokia pataikyt o taip kiek kainuotu sutvarkymas kad nuvaziavus neapgautu. O ir po kiek slenksciai vaiksto, gal kokiam srote rasciau.
Sveiki. Norejau paklausti, ar imanoma isideti autopilota ? Jei imanoma, ko reiketu man? Automobilis AR 166 2001m. 2.4jtd.
Sveiki, norejau paklausit, jei pas mane nera "cruse controle" na to greicio palaikytuvo, tai jei ji nusipirkciau, man veiktu be jokiu papildomu pajungimu, programavimu, tiesiog isimeti ir varai i trasa kojas pro langa ismetes?
Sveiki. Neatmeta pas mane posukiu. Kas ne taip? Ar reiktu pirma issiardyti ar yra kazkokia specifine liga? Automobilis AR 166