Autorius Tema: BLIC KLAUSIMAI - ATSAKYMAI!!!  (Skaityta 1344405 kartus)

Neprisijungęs ade

Ats: BLIC KLAUSIMAI - ATSAKYMAI!!!
« Atsakymas #1640 Įrašytas: 2012-08-26 21:30 »
Kas AR 166 reguliuoja faru auksti?
Pas mane vaziuojant lempos tai pasikelia, tai nusileidzia.
Kur ieskot bedos?
P.S. Ka daro kairej pusej priekineje ir galineje sakeje per svirtis pajungti davikliai? Susije su lempom ar ne?
Dekui.

Originalus xenonai? Tada aukscio reguliavimo davikliai gal grybauja, taip jie randasi ant pakabos ;)

Principas veikimo, kai auto suseda, lempos pasikelia ir atvirksciai, "autoleveling" :)

Jo, originalus.
Pravargau siandien ir supratau, kad sulauzytas daviklis ant priekines sakes. Tiesiog kojele yra uzvalcuota ant aseles. Tai kojele galejau sukinet apie asi kie tik norejau. Prisiminiau, kad nesenai buvau servise. Matyt, perdaug lenke sake i apacia, ko pasekoje prasuko kojele.
Dziaugiuos tik tuom, kad lygtai pavyko sutvarkyt-uzpsaudziau ta isvalcavima ir viskas gerai, tik nezinau kiek ilgai...
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #1641 Įrašytas: 2012-08-27 09:29 »
Jo, originalus.
Pravargau siandien ir supratau, kad sulauzytas daviklis ant priekines sakes. Tiesiog kojele yra uzvalcuota ant aseles. Tai kojele galejau sukinet apie asi kie tik norejau. Prisiminiau, kad nesenai buvau servise. Matyt, perdaug lenke sake i apacia, ko pasekoje prasuko kojele.
Dziaugiuos tik tuom, kad lygtai pavyko sutvarkyt-uzpsaudziau ta isvalcavima ir viskas gerai, tik nezinau kiek ilgai...

Reikejo nieko nedaryti ir vaziuoti i servisa kur kazka tvarke pakaboje ir po to tokie "bajeriai" islindo, tegul savo defektuota darba ir tvarko...
« Paskutinį kartą keitė: 2012-08-27 09:32 sukūrė PiPPas »
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs alfa 166

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1642 Įrašytas: 2012-08-27 13:56 »
Sveiki, gal kas turit parduot alfai 156 2.4 jtd 100kw turbina?

Neprisijungęs 156tas

• Lankytojas
  • Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1643 Įrašytas: 2012-08-29 22:40 »
Gal, kas patars kur Kaune man gali pakeist temperaturos valdymo ta varikliuka? Nes viskas veikia, o pucia tik salta ora i salona. Nesireguluoja temperatura... Alfa rs uzsieme, kraustosi. Gal kas ka Kaune galit parekomenduot kas sutvarkytu?
Aciu
156SW 1.9TDJ 81KW@103kw/325NM

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1644 Įrašytas: 2012-09-03 14:46 »
Gal kas žino Vilniuje kas su oda užsiima? Reiktų pavarų svirties bumbulą apsiūti
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs Bratka

« Atsakymas #1645 Įrašytas: 2012-09-04 16:27 »
Sveiki, pasiulykit kasnors ka daryt su Karteriu, siandien grybaut buvau pagavau akmena-plyta gal. Lasa i sekunde 2 lasai gal,ar bandyt imti kur virint<aliumas ten ar metalas paprastas? Kaip su kainom,gal is srotu karteri pirkt? Kaip nusiimt ji ar paprasta,ar nereik konors daugiau nuimt? Zodziu laukiu gal kas su tuo susiduret ir radot lengva iseiti uz pora savaiciu turiu isvazuot  :o

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #1646 Įrašytas: 2012-09-04 17:12 »
Sveiki, pasiulykit kasnors ka daryt su Karteriu, siandien grybaut buvau pagavau akmena-plyta gal. Lasa i sekunde 2 lasai gal,ar bandyt imti kur virint<aliumas ten ar metalas paprastas? Kaip su kainom,gal is srotu karteri pirkt? Kaip nusiimt ji ar paprasta,ar nereik konors daugiau nuimt? Zodziu laukiu gal kas su tuo susiduret ir radot lengva iseiti uz pora savaiciu turiu isvazuot  :o

Aliumas. Tik dar vertėtų ir variklį parašyti.. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #1647 Įrašytas: 2012-09-04 17:38 »
Gal juokingai nuskambės, bet kažkada BMW chuligankei prakirtęs aliuminį karterį neturėjau kitos išeities ir suklijavau taip vadinama "šalta svarke". Nereikėjo nieko nuiminėti - užtepiau nuriebalinęs ir viskas. Atlaikė minimum metus, be jokių lašėjimų, paskui pardaviau. :)
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs Assassin

• Patyręs
  • Įrašai: 543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1648 Įrašytas: 2012-09-04 18:00 »

Sveikas. duok meistrams, nuims karterį, suvirnins arba nuveš kas virina ir nesuk galvos ir net negalvok apie šaltas svarkes. Man virinimas 40lt kainavo. nusiėmiau pats. :)
Buvo -Alfa Romeo 156 2.4JTD chip 120kW.Black.
Alfa Romeo 156 1.9JTD Black.
Alfa Romeo 156 2.4JTDM `04 Black. </3
Alfa Romeo Crosswagon Q4
Yra- Ir vėl Alfa Romeo Crosswagon Q4 <3
Alfa Romeo 159 Q4 2.4 JTDm TI.

Neprisijungęs Bratka

« Atsakymas #1649 Įrašytas: 2012-09-04 18:22 »
Aciu uz tiek,varilis 2,4 lasu mazai as ir gavloju,kad menkniekis. Nors man sako pazuystamy aliumas brangiau kainuos tau,tame ir klausimas kur pigiai pavirint Kaune panaikint tuos lasejimus?  :smilie:
Ps: Galecioau ir pats nusiimt jei niekas kitas nemaiso ten :D
Dekui uz patarimus,nesenai irgi skaiciau cia apie karteri ,poto vazuodamas pagalvojau jopapa,kodel nesigilinai...
« Paskutinį kartą keitė: 2012-09-04 18:25 sukūrė Bratka »