mano galva tai davikliai gali durniuot ir dar esat varikliui saltam. o ar negali buti kad pats pagrindinis dirzas kiek laisvokas ir padirbus dar labiau laisveja bet tai keistusi ir velenelio padetis taip pat. tiesiog nezinau jau alfa mano tampa auksine siais metais tai gal daugiau remontuoju nei vaziuoju ir nematau galo.
Davikliai gali durnavot kaip jiem i galva ateina. Siltam, karstam ar nei is sio nei is to. Man, pav. viskas gerai budavo, paskui staiga nebegali uzkurt. Neuzkuri dien kita, paskui uzsikuria ir vaziuoja savaite, dvi. Paskui vel nei is sio nei is to nebesikuria. Siai turi uzsidegt tokiu atveju gedimo lempute, kam variklis, kam purkstukas, nes kaip supratau yra skirtingu ECU versiju. Kompas kaip tik ir mesdavo klaida
P1320
Failed Component Code: Plausibility of Phase/RPM
kas ir reiskia faziu neatitikima. Tik esant paskirstymo velenelio daviklio klaidai variklis neuzgesta, tik uzgesinus neuzsikuria, o esant alkuninio davikliui - uzgesta. As tai tiesiog oscilografu patikrinau impulsus ir nustaciau kuris daviklis, pasikeiciau ir viskas OK. Dirzas gali buti per danti koki permestas, bet isikus tikrai negaletu daugiau prasokt, tada butu kirdyk motorui.
O remontuot, tai cia visas reikia. Gal tiesiog remontuoji tai ko nereikia. T.y. gedimas buna visai ne ten. Tas servisuose iprasta, ypac jei gedimas neaiskus.